De sponsoractie inzake eten met korting bij Restaurant - Bistro Kepèl is een succes. Al diverse leden van onze vereniging zijn te gast geweest bij dit restaurant en hebben en lekker geeten en hebben geld in het laatje gebracht voor onze vereniging.
voor alle duidelijkheid deze actie geldt natuurlijk alleen voor de leden van onze vereniging.

Om een en ander in goede banen te leiden, wil de sponsorcommissie je verzoeken om even een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .  Zo snel mogelijk ontvang je de kortingvoucher, welke je kan inleveren bij Restaurant - Bistro Kepèl.  Dit lever je 10 % korting op en de SV Panningen krijgt hier voor 10 % van het bestede bedrag.

We wensen je alvast een smakelijk eten.

Namens de sponsorcommissie,

Frank Wilms