Deze week wederom een foto uit een ver verleden. En wel uit het jaar 1946. Deze foto is gemaakt op het voetbalveld "in de Heuvelhook".  Deze afbeelding is wel niet van goede kwalteit maar toch,  ook dit is de historie van SV Panningen.
Achteraan van links naar rechts: Piet Houwen, Piet Goutier, Had Joosten, Jan Kessels, Jan Gielen, Wiel Verlinden.
Midden van links naar rechts: Alwie van Knippenbergh, Jos Gommans, Jo Ummenthum, Geert Weijers.
Vooraan van links naar rechts: Piet Geurtjens, Jan Goutier, Cor Keiren, Harrie de Bruijn.

ScreenHunter 1330 Apr. 21 14.25

Onderstaand een bijzonder kiekje uit een ver verleden. Het jaartal is onbekend.  Gezien de foto zijn enkele personen werkzaam op de Del.
Van links naar rechts, Theo van Nisselroy, Jan Lormans, Hein Janssen, Wiel Pubben en Wim Wijnands.

ScreenHunter 1279 Apr. 14 13.46

Een kiekje echt uit de oude doos. Een foto van een Pannings team uit het jaar 1943. Welk team het is onbekend. Bekend is wel dat deze foto werd genomen in Beesel.
Van links naar rechts, Louis van doren, Herm Jacobs, Handrie Rutten, Ton Rutten, Al Reijnen, Jac Ebisch, Wiel Verlinden, Broer Verlinden, Jan Goutier, Theo Greijn, Theo Gielen, Piet Goutier.

ScreenHunter 1255 Apr. 08 09.12

Panningen 5 uit het jaar 1084. Staand Louis Keltjens, Hans Janssen, Jac Stroucken, Peter Jacobs, Jan Wijnands, Peter Verlinden, Jac Kranen, Peter Peeters, Ed Schatorie.
Gehurkt, Wilmar van Nienhuys, Rien Janssen, Marc Kessels, Johan Kerkhoffs, Mustafa Abbou.

ScreenHunter 1210 Apr. 01 10.58

Wie aanwezig was bij onderstaande wedstrijd vergeet het nooit meer. Pinkstermaandag 1975, De beslissingswedstrijd EHC - Panningen.  Panningen 1 won met 3-1 en promoveerde naar de hoofdklasse.

ScreenHunter 1161 Mar. 25 08.36

Op onderstaande foto, het kampioensteam ( Panningen 1 ) uit het jaar 1963.
Staand van links naar rechts, Wiel Verlinden, H. Lemmen, J. Zelen, J. Beurskens, Th. v. Nisselroy, Fr. v.d. Linden, H. Hendriks, H. Stals,
Gehurkt van links naar rechts, W. Lemmen, Th. Wulms, G. Janssen, J. Greijmans, P. Peeters.

ScreenHunter 1159 Mar. 18 09.16

Onderstaand een foto uit het jaar 1991. Een voetbalclinic van de gebroeders Gerry en Arnold Muhren voor de jeugd van SV Panningen. Op onderstaande foto staat Gerry Muhren met Bart Hunnekens.

ScreenHunter 1140 Mar. 11 10.16

Onderstaand Panningen C1 uit 1980.
Staand van links naar rechts: Frans Janssen, Richard Dings,. Henk Wulms, Charles Gaal, Marcel Nooyen, Twan Janssen, Patrick Hemel en Wim Janssen.
Gehurkt, Perry v.d. Hurk, Martien Schijven, Marcel Cuppen, Robert Janssen, John Dielissen, John Wilmer en Johan Hendrix.

ScreenHunter 1106 Mar. 04 09.39

Onderstaand een afbeelding tijdens een van de "wielerwedstrijden" die SV Panningen in het verleden organiseerde om een zakcentje bij te verdienen. Alhoewel de foto niet van goede kwaliteit is, wilden we u deze afbeelding uit 1984 toch laten zien. Enkele personen die we herkennen op deze foto: Ves Jacobs,, theo Naus, John v.d. Bogaard, Japie Kock.

ScreenHunter 1097 Feb. 25 09.07

Nieuwsbrief voor sponsoren
en donateurs van SV Panningen
Bekijk deze nieuwsbrief
in uw browser

Tijd voor revanche!

Trainer Roel SchreursMet onze schamele oogst van 3 punten uit de laatste 3 wedstrijden hebben we onszelf geen goede dienst bewezen. In deze mindere reeks verloren we vorige week donderdag ook van Roggel, met 2-1. Het is komende zondag dus tijd om revanche te nemen voor deze onnodige nederlaag.

Blessures
Joey Bodde en Roy Cuppen ontbreken zeker vanwege blessures en achter de naam van Robin van Osch staat nog een groot vraagteken. Afgelopen zondag viel hij uit in de wedstrijd in Asenray, die we met 1-2 wisten te winnen. Waarschijnlijk komt voor hem deze wedstrijd te vroeg.

Revanche
Zoals al geschreven willen we ons zondag dus revancheren voor de nederlaag in Roggel. Tegelijkertijd willen we ons trouwe publiek trakteren op goed spel en mooie overwinning, om hen daarmee te bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun. Bovendien gaan we zondag proberen om ook weer eens de nul te houden.
Dit alles bij elkaar opgeteld kom ik voor zondag uit op een 3-0 overwinning.

Hoofdsponsor:

2017-2018

Panningen 1
Roggel 1

Panningen 2
Helden 2

Linne 2

Panningen 3
Neerkandia 3
Panningen 5

Haelen 4
Panningen 6

Forward
Goudsponsoren:

Wedstrijdsponsor: Bohaco - Hanssen Group
Bohaco ontwikkelt, fabriceert en monteert al bijna 40 jaar kunststof en aluminium ramen, deuren, serres en zonwering. Sinds het ontstaan in 1979 groeide Bohaco van klein familiebedrijf uit tot een speler van formaat met vijf eigen vestigingen en één dealer in Noord-Brabant en Limburg.

Het merk Bohaco staat voor eerlijke tekst en uitleg over een compleet assortiment van hoogwaardige, duurzame en degelijke producten. Het traject van advies tot en met montage en nazorg houdt Bohaco in eigen hand. Alleen zo is de klant verzekerd van een constante en hoge kwaliteit. Ooit ontstaan als familiefilosofie, nu gedragen door het gehele bedrijf. De medewerkers geloven namelijk in met toewijding en plezier werken, aan stijlvolle producten van de allerhoogste kwaliteit.

Bohaco is een onderdeel van de Hanssen Group. De Hanssen Group is actief in de gevelelementenbranche, zowel particulier als zakelijk. Zij heeft zich vanuit Bohaco ontwikkeld tot een toonaangevende speler met ruim 120 medewerkers. Onze organisatie kenmerkt zich door een open en informele cultuur met eerlijkheid, respect en vertrouwen hoog in het vaandel. Niet alleen naar onze klanten, maar ook naar onze collega’s. Onder de Hanssen Group vallen de volgende bedrijven:
Bohaco – De Jong Rutten – Hanssen Meijel – AKH Gevelelementen – HTM Beheer.

Onze adresgegevens:
SV Panningen
Sportpark Panningen-Noord
Wilhelminastraat 11
5981 XW Panningen

Mede mogelijk gemaakt door Met Willem.
Copyright © 2018 SV Panningen.
Alle rechten voorbehouden.

Email Marketing Powered by MailChimp
Voor de wedstijdverslagen van Panningen 1, ga naar senioren, teams, Panningen 1, nieuws en verslagen.