Panningen, 11 oktober 2018

Veteranen S.V. Panningen

Geachte Leden,

Kerstverlichting
Ook dit jaar gaan we weer de kersverlichting ophangen voor de ondernemersvereniging Zuid.

Zoals bekend heeft de ondernemersvereniging in 2015 een geheel nieuwe kerstverlichting aangeschaft. Voordeel van deze verlichting is dat ze veel sneller opgehangen en afgebroken kan worden. Lei en Wim schatten in dat het ophangen in één avond met 6 personen kan gebeuren. Lei en Wim zullen hiervoor zelf 6 personen benaderen. Dit zullen mensen zijn die naar alle waarschijnlijkheid niet op de prinsenreceptie zullen meewerken.

Nadeel van deze “eenvoudigere” verlichting is dat de opbrengst ook iets lager is dan in voorgaande jaren.

(Op zondag 10 februari 2019 zullen we ook weer gaan werken op de prinsenreceptie bij De Kuus oeht Kepèl. Opgave hiervoor volgt nog).

Zaalvoetbal
In de maanden december, januari en februari staat er voor ons geen veldvoetbal op het programma. Gedurende deze maanden beschikken wij 9x over één gedeelte van sporthal Piushof. Hier zullen wij dan onderling een potje voetballen. Hiervoor worden geen opstellingen gemaakt zoals op het veld maar hiervoor geldt wie tijd en zin heeft is welkom. Ter plekke worden teams gemaakt. Iedereen die op een zaterdagmiddag mee speelt draagt die middag € 2,00 bij.

De data waarop wij over de zaal beschikken zijn:

Zaterdag 8 december       15.00u tot 16.00u

Zaterdag 15 december      15.00u tot 16.00u

Zaterdag 22 december      16.00u tot 17.00u

Zaterdag 5 januari            17.30u tot 18.30u

Zaterdag 19 januari           16.00u tot 17.00u

Zaterdag 26 januari           17.00u tot 18.00u

Zaterdag 2 februari           16.30u tot 17.30u

Zaterdag 9 februari            17.00u tot 18.00u

Zaterdag 16 februari         17.00u tot 18.00u

Afgelastingen
Hoewel het aanstaande zaterdag nog 27 graden wordt, bestaat er toch een kans dat er in de komende periode wel eens een wedstrijd afgelast gaat worden i.v.m. het slechte weer. Indien een wedstrijd niet doorgaat wegens slechte weersomstandigheden, dan zal dit meteen worden rondgestuurd via onze app. Daarnaast zal het ook nog vermeldt worden op de website van SV Panningen.
We kunnen in zo’n geval soms wel nog gebruik maken van de sporthal waar we een onderlinge wedstrijd kunnen spelen.
Ook de spelers die deze zaterdag niet geselecteerd waren, kunnen natuurlijk mee doen aan deze zaalwedstrijd.

Namens het bestuur,

Bram Reijnen