Nieuwsbrief 1-2018

Veteranen s.v. Panningen

Geachte Leden,

Algemene ledenvergadering op vrijdag 2 Maart 2018

Het bestuur nodigt alle leden uit voor de A.L.V. die gehouden wordt op vrijdag 2 maart om 20:00 uur bij Café Pierke. Zowel de agenda van deze vergadering als de notulen van de ledenvergadering van vorig jaar zijn aan deze nieuwsbrief toegevoegd.

Start nieuwe wedstrijdenreeks

Op zaterdag 3 maart beginnen we weer aan de nieuwe wedstrijdenreeks. We nemen aan dat alle blessures, kwaaltjes etc. genezen zijn in de winterstop en we gaan ervanuit dat iedereen weer graag wil gaan voetballen. Vrijwel iedere zaterdag staan er 2 wedstrijden gepland. Het programma is te vinden op de website van SV Panningen. Wij willen iedereen vragen die onverhoopt nog geblesseerd of verhinderd is dit vòòr 20 februari te melden bij Jan Janssen, 06-41528914 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We willen iedereen met klem vragen om zich niet te gemakkelijk af te melden aangezien we niet heel ruim in de spelers zitten.
Daarnaast zou het heel fijn zijn als iedereen eens in zijn familie-, vrienden- of kennissenkring rond kijkt of daar nog mogelijke veteranenvoetballers rondlopen die wellicht bij ons willen komen voetballen.

Feestavond 30 juni.

Ondanks dat we in 2017 weer een zeer geslaagde familiedag (outdoor-cooking Panningen Noord) georganiseerd hebben gaan we in 2018 toch weer voor een feestavond voor alle leden zonder hun kinderen. De exacteinvulling van deze dag/avond is nog niet bekend. Wel de datum. Dus hou deze 30e juni in 2018 maar alvast vrij in je agenda.
Je kunt je nu alvast opgeven door het overmaken van het inschrijfgeld van € 15,00 per persoon naar NL15RABO0120717255 t.n.v. S.V. Panningen Veteranen onder vermelding “deelname feestavond 30 juni”.

Nieuwe wedstrijdsecretaris.

Zoals bekend zal Jan Janssen binnenkort gaan stoppen als onze wedstrijdsecretaris. We zijn nog altijd op zoek naar iemand van onze leden die Jan wil opvolgen. Als je wedstrijdsecretaris wordt dan houdt dat in dat je wekelijks de samenstelling van 2 teams regelt. Dat je inplant en bijhoudt wie er aan de beurt is om reserve te staan, wie er moet rijden en wie na de wedstrijd de shirts moet wassen. Lijkt dit jou wel een leuke bezigheid en wil je hier serieus aan beginnen meld je dan even bij één van de bestuursleden.

Eigen bijdrage 2018

Tot slot wil het bestuur iedereen weer vriendelijk verzoeken de eigen bijdrage ad Є 25,-
vòòr 1 mei 2018 over te maken op rekeningnr: NL15RABO 0120717255 t.n.v. SV Panningen Veteranen onder vermelding “eigen bijdrage 2018 en je eigen naam”.
Met de eigen bijdrage worden de kosten van representaties, attenties bij geboorten, huwelijken, ziekten, en kosten van feesten etc. betaald.
Let op alle genoemde data in deze brief en noteer ze alvast in je agenda!

Namens het bestuur,

Bram Reijnen.