Ook het bedrijf Wim Hermans Glasbewassing is toegetreden tot de sponsorfamilie van SV Panningen. Binnenkort siert een bord met de naam van dit bedrijf veld 1 van ons sportpark.

ScreenHunter 4081 Dec. 14 12.13Voorzitter Frank Wilms van de sponsorcommissie is blij en verheugd weer een sponsor te mogen begroeten. Hij heeft zijn dank ook uitgesproken aan dhr. Hermans voor de ondersteuning van onze vereniging.

Natuurlijk wordt er gezorgd voor naamsbekendheid van dit bedrijf binnen de sponsoren van SV Panningen maar ook bij de leden van onze voetbalclub.

Glasbewassing is o.a. reinigen van ramen door een glazenwasser. Glas vormt vaak het visitekaartje van uw organisatie en moet dus 'stralen'. Dat vraagt om vakkennis, zeker bij moderne gebouwen die vaak zijn opgetrokken uit glas. Bij Wim Hermans glasbewassing bent u aan het juiste adres.

Wim Hermans Glasbewassing is gevestigd te Baarlo op de Albert Neuhuysstraat 6 te 5992 XZ Baarlo. En is te bereiken onder telefoonnummer 06-23148411

ScreenHunter 4080 Dec. 14 12.13
Wim Hermans Glasbewassing Baarlo (Limburg)

Albert Neuhuysstraat 625991XZBaarlo (Limburg)