De sponsorcommissie is verheugd dat weer een bedrijf besloten heeft om sponsor te worden van SV Panningen.  Ligra Support wordt bordsponsor van onze vereniging.

Ligra Support is uw betrouwbare partner op het gebied van Audio, Licht & Grafisch vormgeven. Zo kunt u bij Ligra Support terecht voor het "complete pakket", "losse verhuur", "Verkoop producten", "Grafisch vormgeven" & zelfs alles op basis van advies & personeel!

Dhr. Frank Wilms heeft het bedrijf bedankt voor deze sponsoring en de sponsorcommissie zal er voor zorgen dat deze sponsoring bekend wordt bij de leden en de overige sponsoren van onze voetbalvereniging.

Ligra support is gelegen aan de Schout Saelbergenplantsoen 22, 5981 EN te Panningen.

Klik op onderstaande afbeelding voor de website van Ligra Support

ScreenHunter 3188 Apr. 19 17.31