Ook het bedrijf Wim Hermans Glasbewassing is toegetreden tot de sponsorfamilie van SV Panningen. Binnenkort siert een bord met de naam van dit bedrijf veld 1 van ons sportpark.

ScreenHunter 4081 Dec. 14 12.13Voorzitter Frank Wilms van de sponsorcommissie is blij en verheugd weer een sponsor te mogen begroeten. Hij heeft zijn dank ook uitgesproken aan dhr. Hermans voor de ondersteuning van onze vereniging.

Natuurlijk wordt er gezorgd voor naamsbekendheid van dit bedrijf binnen de sponsoren van SV Panningen maar ook bij de leden van onze voetbalclub.

Glasbewassing is o.a. reinigen van ramen door een glazenwasser. Glas vormt vaak het visitekaartje van uw organisatie en moet dus 'stralen'. Dat vraagt om vakkennis, zeker bij moderne gebouwen die vaak zijn opgetrokken uit glas. Bij Wim Hermans glasbewassing bent u aan het juiste adres.

Wim Hermans Glasbewassing is gevestigd te Baarlo op de Albert Neuhuysstraat 6 te 5992 XZ Baarlo. En is te bereiken onder telefoonnummer 06-23148411

ScreenHunter 4080 Dec. 14 12.13
Wim Hermans Glasbewassing Baarlo (Limburg)

Albert Neuhuysstraat 625991XZBaarlo (Limburg)
Bakkerij ’t Bruedje, al jarenlang een trouwe sponsor van SV Panningen, heeft besloten en toegezegd enkele jeugddoelen en diverse andere materialen voor de jeugdafdeling te sponsoren.
Dit natuurlijk mede als (letterlijk) doel om er voor te zorgen dan onze jeugdspelers en onze jeugdafdeling goed kunnen trainen en voetballen.

ScreenHunter 3977 Nov. 08 19.45SV Panningen is blij en verheugd met deze sponsoring. Frank Wilms, voorzitter van de sponsorcommissie van onze vereniging heeft Bakkerij ’t Bruedje van harte bedankt voor deze gulle geste.

Een groot dank je wel is op zijn plaats, ook namens de jeugdspelers van SV Panningen

Klik op onderstaande afbeelding voor de website van Bakkerij 't Bruedje.

ScreenHunter 3976 Nov. 08 19.39

De sponsorcommissie is verheugd dat weer een bedrijf besloten heeft om sponsor te worden van SV Panningen.  Ligra Support wordt bordsponsor van onze vereniging.

Ligra Support is uw betrouwbare partner op het gebied van Audio, Licht & Grafisch vormgeven. Zo kunt u bij Ligra Support terecht voor het "complete pakket", "losse verhuur", "Verkoop producten", "Grafisch vormgeven" & zelfs alles op basis van advies & personeel!

Dhr. Frank Wilms heeft het bedrijf bedankt voor deze sponsoring en de sponsorcommissie zal er voor zorgen dat deze sponsoring bekend wordt bij de leden en de overige sponsoren van onze voetbalvereniging.

Ligra support is gelegen aan de Schout Saelbergenplantsoen 22, 5981 EN te Panningen.

Klik op onderstaande afbeelding voor de website van Ligra Support

ScreenHunter 3188 Apr. 19 17.31
Aan het begin van het nieuwe seizoen mochten de spelers van Panningen 3 nieuwe tenues ontvangen.
Slagerij Rutten is de sponsor van deze nieuwe tennues. Onnodig te zeggen dat de spelers van ons derde elftal in de nopjes zijn met deze gulle geste.  De foto's spreken boekdelen.

In aanwezigheid van dhr. en mevrouw Rutten van slagerij Rutten werden deze tenues officieel overhandigt aan de het team.
Natuurlijk werden de gulle sponsors van harte bedankt en kregen ze namens het team en SV Panningen een kleine attentie uitgereikt.

Het team maakte ook de belofte om te voetballen in de geest van de tekst die op de shirts staan vermeld. Maar natuurlijk wel op een sportieve manier.

Slagerij Rutten is gelegen aan de Markt 73  in het centrum van Panningen. ( Kik  hier  voor de website van slagerij Rutten.)
Op maandag 8 april had de sponsorcommissie een bedrijfsbezoek georganiseerd naar onze buren.
En wel naar het bedrijf WP Haton, gelegen tegenover ons sportpark.

Een vijftigtal sponsoren werden rond 16.00 uur ontvangen door dhr. Lars v.d. Heuvel en kregen koffie en vlaai aangeboden. Hierna kregen de sponsoren van SV Panningen een uitgebreide rondleiding waar natuurlijk het productieproces werd uitgelegd
WP Haton bedenkt, produceert en levert innovatieve totaalconcepten voor geautomatiseerde deegverwerking.

Natuurlijk werd tijdens de rondleiding vragen gesteld en er ontstond een geanimeerde discussie over de innovatieve manier van werken binnen de “Haton”.
Na deze rondleiding was het tijd voor een gezellig samen zijn met een uitgebreid broodbuffet. Hierna werd de avond afgesloten met een borrel en werd de organisatie en gastheren door de voorzitter van de sponsorcommissie, dhr. Frank Wilms, van harte bedankt voor dit bedrijfsbezoek.

Een meer dan geslaagde activiteit voor onze sponsoren die vol lof waren over dit bedrijfsbezoek en hoe WP Haton zich presenteerde tijdens dit bezoek.