Op maandag 8 april had de sponsorcommissie een bedrijfsbezoek georganiseerd naar onze buren.
En wel naar het bedrijf WP Haton, gelegen tegenover ons sportpark.

Een vijftigtal sponsoren werden rond 16.00 uur ontvangen door dhr. Lars v.d. Heuvel en kregen koffie en vlaai aangeboden. Hierna kregen de sponsoren van SV Panningen een uitgebreide rondleiding waar natuurlijk het productieproces werd uitgelegd
WP Haton bedenkt, produceert en levert innovatieve totaalconcepten voor geautomatiseerde deegverwerking.

Natuurlijk werd tijdens de rondleiding vragen gesteld en er ontstond een geanimeerde discussie over de innovatieve manier van werken binnen de “Haton”.
Na deze rondleiding was het tijd voor een gezellig samen zijn met een uitgebreid broodbuffet. Hierna werd de avond afgesloten met een borrel en werd de organisatie en gastheren door de voorzitter van de sponsorcommissie, dhr. Frank Wilms, van harte bedankt voor dit bedrijfsbezoek.

Een meer dan geslaagde activiteit voor onze sponsoren die vol lof waren over dit bedrijfsbezoek en hoe WP Haton zich presenteerde tijdens dit bezoek.

De sponsorcommissie is blij en verheugd dat weer een bedrijf onze vereniging steunt met een sponsorschap. Ardee design gaat SV Panningen steunen en wordt bordsponsor.
Natuurlijk heeft de sponsorcommissie toegezegd dat de sponsoring van Ardee Design kenbaar wordt gemaakt aan de leden en overige sponsoren van de SV Panningen.

Een dank je wel is op zijn plaats aan dit bedrijf dat zij de SV Panningen gaan ondersteunen.

Ardee Design is gevestigd aan de Markt 12 te Panningen.

Klik op onderstaande afbeelding voor de website van Ardee Design.

ScreenHunter 2444 Dec. 01 13.57
De SV Panningen is verheugd dat weer een bedrijf heeft besloten om onze vereniging te ondersteunen.
Siem Janssen Bestratingen is toegetreden tot de sponsorgroep van SV Panningen.

Binnenkort siert een reclamebod met deze bedrijfsnaam ons sportpark.

Natuurlijk heeft de sponsorcommissie dhr. Janssen van harte bedankt voor deze sponsoring.
En tevens toegezegd dat deze sponsoring door Siem Janssen Bestratingen kenbaar wordt gemaakt aan de sponsoren en leden van onze voetbalvereniging.

Siem Janssen Bestratingen is gelegen aan de Steenstraat 24, 5981 AE te Panningen en is te bereiken op telefoonnummer 06-39035748.

ScreenHunter 2250 Nov. 09 17.54
De sponsorcommissie heeft weer een bedrijf bereid gevonden om SV Panningen te sponsoren.
Bakkerij Teun, welbekend in Panningen, gaat een reclamebord sponsoren.
Binnenkort wordt een bord van dezer bakkerij opgehangen langs veld 1 van ons sportpark.

Dhr. Frank Wilms, voorzitter van  de sponsorcommissie heeft dhr. Tom Peeters van harte bedankt voor de ondersteuning van onze vereniging.
Natuurlijk wordt deze sponsoring kenbaar gemaakt aan de overige sponsoren en leden van onze voetbalclub.

Bakkerij Teun is gelegen aan de Kerkstraat 54, 5981 CG te Panningen. telefoonnummer 077-3074619

Klik op onderstaande afbeelding voor de facebookpagina van Bakkerij Teun.

ScreenHunter 2290 Nov. 11 11.53
Onlangs heeft Ronald Steeghs, eigenaar van bestratingsbedrijf Steeghs, nieuwe tenues overhandigt aan Panningen / Egchel JO.17-1.
De sponsorcommissie heeft zijn dank uitgesproken voor deze sponsoring en namens onze vereniging en het team werd en een bloemetje overhandigt voor deze gulle geste.
Onnodig te zeggen dat de spelers van dit team in hun nopjes waren met deze prachtige outfit.

Steeghs bestratingsbedrijf is gelegen aan de Loo 22 te Panningen en is te bereiken onder telefoonnummer  077 - 4650024.

Op onderstaande foto ziet u dhr. Steeghs met het trotse team in de nieuw tenues.

ScreenHunter 2108 Oct. 16 16.18