De SV Panningen is verheugd dat weer een bedrijf heeft besloten om onze vereniging te ondersteunen.
Siem Janssen Bestratingen is toegetreden tot de sponsorgroep van SV Panningen.

Binnenkort siert een reclamebod met deze bedrijfsnaam ons sportpark.

Natuurlijk heeft de sponsorcommissie dhr. Janssen van harte bedankt voor deze sponsoring.
En tevens toegezegd dat deze sponsoring door Siem Janssen Bestratingen kenbaar wordt gemaakt aan de sponsoren en leden van onze voetbalvereniging.

Siem Janssen Bestratingen is gelegen aan de Steenstraat 24, 5981 AE te Panningen en is te bereiken op telefoonnummer 06-39035748.

ScreenHunter 2250 Nov. 09 17.54
Onlangs heeft Ronald Steeghs, eigenaar van bestratingsbedrijf Steeghs, nieuwe tenues overhandigt aan Panningen / Egchel JO.17-1.
De sponsorcommissie heeft zijn dank uitgesproken voor deze sponsoring en namens onze vereniging en het team werd en een bloemetje overhandigt voor deze gulle geste.
Onnodig te zeggen dat de spelers van dit team in hun nopjes waren met deze prachtige outfit.

Steeghs bestratingsbedrijf is gelegen aan de Loo 22 te Panningen en is te bereiken onder telefoonnummer  077 - 4650024.

Op onderstaande foto ziet u dhr. Steeghs met het trotse team in de nieuw tenues.

ScreenHunter 2108 Oct. 16 16.18
In nieuwe seizoen heeft ook dakdekkersbedrijf Versteegen besloten om onze vereniging te sponsoren.   Dit na intensief contact met de sponsorcommissie van onze vereniging.
Dit bedrijf gaat twee reclameborden sponsoren die binnenkort te bewonderen zijn langs veld 1 van ons sportpark.

De sponsorcommissie van SV Panningen is blij dat weer een bedrijf toegetreden is tot de sponsorfamilie van onze vereniging.
Natuurlijk heeft de voorzitter van de sponsorcommissie, Frank Wilms, dhr. Rudi Versteegen van harte bedankt voor deze ondersteuning van SV Panningen.

Ook zal binnen onze vereniging en ook binnen de sponsorgroep de naamsbekendheid van dakdekkersbedrijf Versteegen worden uitgebreid.

Klik op onderstaande afbeelding voor de facebookpagina van dakdekkersbedrijf Versteegen.

ScreenHunter 1817 Aug. 29 08.10
De firma VTM is toegetreden tot de sponsorgroep van de SV Panningen. Zij worden bordsponsor van SV Panningen.
Binnenkort siert een bord van VTM veld 1 van ons sportpark.

De sponsorcommissie is verheugd dat dit bedrijf het sponsorschap uitbereid, zij zijn namelijk ook al tenue-sponsor van een jeugdteam.

Natuurlijk heeft de sponsorcommissie dhr. Thijssen bedankt voor de ondersteuning van onze vereniging.
Ook is toegezegd dat voor verdere naamsbekendheid wordt gezorgd bij onze sponsoren en bij onze leden.

Klik op onderstaande afbeelding voor de website van VTM.

ScreenHunter 2042 Oct. 10 18.28
De sponsorcommissie is blij dat er weer een sponsor is toegetreden tot de sponsorfamilie van SV Panningen.
Studio 5981 heeft besloten om ook onze vereniging te steunen.
Binnenkort siert een bord van dit bedrijf veld 1 van sportpark Panningen noord.

Frank Wilms, voorzitter van de sponsorcommissie heeft dhr. Frank van Oijen bedankt voor de ondersteuning van SV Panningen en zal zorg dragen voor verdere naamsbekendheid binnen onze vereniging en binnen de de sponsorgroep van SV Panningen.

Klik op onderstaande afbeelding voor de facebookpagina van Studio 5981.

ScreenHunter 1815 Aug. 25 15.57