Oorwassing voor TSC '04 tegen Panningen

De Panningen - aanhang was benieuwd hoe de selectie van Panningen 1 de nederlaag van vorige week tegen Kessel had verteerd. Immers de wedstrijd tegen de nummer twee van 4D die vorige week favoriet SVC2000 had verslagen stond op het programma. Kortom, als Panningen nog een woordje mee wilde spreken dit seizoen, dan was een overwiining absoluut noodzakelijk. Dat was ook de overtuiging van trainer Roel Schreurs en hij had bedacht dat het Panningse middenveld wel wat extra power kon gebruiken en posteerde Frank van Oyen, Joey Bodde en Robin van Osch naast Lars Mestrom op het middenveld, terwijl Remco litjens en Ilias Amhaough de spitsen vormden. En het werkte: Pannigen overklaste met name in de eerste helft de Tigleja Steyl Combinatie op alle fronten, en de 5-0 ruststand was gewoonweg een juiste afspiegeling van de krachtsverhouding.

Scheidsrechter op deze prachtige zondagmiddag was Dhr. Jaques van Haren uit Overloon; hij zou de zaak keurig in de hand houden.

Al in de 4e minuut laat Panningen zien wat vanmiddag de bedoeling is. TSC '04 doelman Vincent Turkenburg kan ternauwernood redden op een inzet van Robin van Osch. Een minuut later rondt Remco Litjens een prachtige aanval van de groenwitten succesvol af: 1-0 voor Panningen. In de 8e minuut is het Ilias Amhaough die gevaarlijk voor het Tegelse doel opduikt. 12e minuut: Toby Colbers tracht namens TSC iets terug te doen, maar schiet hoog over. Ilias Amhaough gaat alleen op het Tegelse doel af; zijn inzet wordt geblokt. In de 15e minuut kan Ilias alleen middels een overtreding worden gestuit. Remco Litjens belast zich met het nemen van de vrije trap net buiten de 16 meter en schiet feilloos binnen: 2-0. Robin van Osch kan alleen voor TSC-doelman Vincent Turkenburg niet scoren en Frank van Oyen mist een hoge voorzet rakelings. In de 26e minuut is het wel weer raak: Frank van Oyen zet goed door en de bal caramboleert via hem en de TSC-doelmanin het Tegelse doel: 3-0. Uit een corner scoort Robin van Osch 4-0 in de 31e minuut en diezelfde Robin van Osch scoort op aangeven van Ilias Amhaough 5-0. En dat is de ruststand. Ongekende weelde in Panningen; niet alleen qua score, maar ook qua voetbal. Panningen is immers superieur aan TSC'04 en de voorsprong is alleszins verdiend.

In de tweede helft zien we iets meer van TSAC'04. Toby Colbers krijgt zowaar een kans in de 48e minuut, maar zijn bal gaat net over het Panningse doel. Panningen blijft aandringen en Iilias Amhaough ziet zijn inzet net over gaan. Remco Litjens tilt de stand naar 6-0 in de 58e minuut. IN de 70e minuut laat Ilias Amhaough zien, dat hij in zijn eentje de Tegelse achterhoede kan oprollen. Zijn actie is echter te ver doorgevoerd, zodat de TSC-doelman kan redden. Vervolgens noteren we eigenlijk de enige echt goede kans van TSC'04 in deze wedstrijd: een schot op de lat en een kopbal, millimeters over, na interventie van Panningen-doelman Jordy Nelissen zijn de enige wapenfeiten waar TSC op kan bogen in deze wedstrijd. Idris Pakasa, ingevallen voor Ilias Amhaoughm krijgt in de 77e minuut nog een geweldige kans, maar zijn inzet wordt geblokt. En diezelfe Idris schiet op de lat in de 83e minuut. Maar gescoord wordt er niet meer en Panningen schrijft drie punten bij op haar conto.

En vooral tanken de groenwitten zelfvertrouwen. Immers de nummer twee van de ranglijst in de 4e klasse D is kansloos tegen dit Panningen. In hoeverre dat hoop geeft voor de toekomst valt echter nog te bezien. Over twee weken wacht angstgegner Roggel.

Webpartner

Webpartner    Webpartner