TSC '04 - Panningen gestaakt .

De omstandigheden op sportpark de Bakenbos, thuisbasis van de Tiglieja Steyl Combinatie, waren optimaal. Althans voor zover het de olympische kitesurfers betreft. Voetbal en zeker geen goed voetbal was nauwelijks mogelijk bij een ferme westerstorm.

Desondanks besloot scheidsrechter Cendy van Ophoven om het startsignaal te geven voor de wedstrijd TSC '04 tegen Panningen. En de wedstrijd was koud begonnen en het was raak. Een aanval over links, een crosspass, een handig overstapje van Remco Litjens en de bal belandt bij Youri vd Hurk. Die lanceert een voorzet of schiet op doel. Broodvoetballers spreken in dit geval van een "bewustje".

De bal ploft in ieder geval buiten bereik van TSC-doelman Vincent Turkenburg tegen het net. Panningen leidt met 0-1. En daar zou het bij blijven, want in de volgende 9 minuten gebeuren er geen meldenswaardige incidenten en in de 10e minuut wordt het scheidsrechter van Ophoven te gortig en blaast hij de wedstrijd af.
De wedstrijd zal op een nader te bepalen datum worden uitgespeeld.

Webpartner

Webpartner    Webpartner