Een oplettende bezoeker van het sportpark is het opgevallen, er staat sinds enige tijd een nieuwe kledingcontainer op ons sportpark. En...nog altijd kunt u uw oude kleding in deze container deponeren.  En wij, SV Panningen, houden er een mooi zakcentje aan over.

We nodigen u daarom uit om deze kledingcontainer te gebruiken....

ScreenHunter 3638 Jun. 24 20.46
Op 25 juni neemt VVV-Venlo het op tegen MVC '19 uit Maasbree. Een uitgelezen mogelijkheid om de profs van VVV aan het werk te zien.
De wedstrijd wordt gespeeld op het sportpark van Maasbree en de aanvang is om 19.30 uur.

ScreenHunter 3633 Jun. 22 15.53
In deze periode, waar het amateurvoetbal stil ligt, is het een genot om te zien hoe de Oranje leeuwinnen hartverwarmend voetballen.
Onderstaand het schema voor de achtste finales WK voetbal en het vervolgschema.

Overigens, het komend seizoen spelen de dames van Sporting Peel en Maas 1 hun thuiswedstrijden op sportpark Panningen noord.
Natuurlijk op een iets lager niveau als van het Nederlands dameselftal, maar toch, aan het fanatisme en inzet zal het niet liggen.
Wordt dus begin september vervolgd op de sportvelden van noord.

Achtste finales WK voetbal

DATUM WEDSTRIJD SPEELSTAD
Zaterdag 22 juni, 17.30 uur Duitsland-Nigeria Grenoble
Zaterdag 22 juni, 21.00 uur Noorwegen-Australië Nice
Zondag 23 juni, 17.30 uur Engeland-Kameroen Valenciennes
Zondag 23 juni, 21.00 uur Frankrijk-Brazilië Le Havre
Maandag 24 juni, 18.00 uur Spanje-Verenigde Staten Reims
Maandag 24 juni, 21.00 uur Zweden-Canada Parijs
Dinsdag 25 juni, 18.00 uur Italië-China Montpellier
Dinsdag 25 juni, 21.00 uur Nederland-Japan Rennes

ScreenHunter 3625 Jun. 21 08.33
Zaterdag 29 juni en zondag 30 juni is het zo ver; dan kunt u uw (gepersonaliseerde) MyClubStore sportartikelen ophalen! In overleg met Jumbo Panningen is besloten om de uitgifte van de gepersonaliseerde artikelen te voorzien vanuit het Gemeenschapshuis In Kepèl op:

• zaterdag 29 juni: 11.00 - 16.00
  • zondag 30 juni: 10.00 - 13.00
Let op: ophalen van gepersonaliseerde artikelen is enkel mogelijk op bovenstaande dagen. Bent u verhinderd? Door de pakbon mee te geven kan ook iemand anders uw bestelling ophalen.

Graag tot ziens op zaterdag 29 juni of zondag 30 juni bij het Gemeenschapshuis In Kepèl: Kerkstraat 27, 5981 CD Panningen (ingang via de Nijverheidsstraat).

ScreenHunter 3632 Jun. 22 15.28
SV Panningen zoekt personeel voor de zondag in de kantine. Ben je ouder dan 18 jaar, heb je een vlotte babbel, zoek je leuk werk om wat bij te verdienen en weet je de handen uit de mouwen te steken, dan zoeken we jouw. De nieuwe kantine en keuken staat geheel tot je beschikking.

Stuur een e-mail naar Jan Janssen, (kantine-Jan), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je interesse hebt of als je meer wilt weten.

ScreenHunter 3619 Jun. 16 09.22