beertje
Het heeft menige zweetdruppel gekost, zelf af en toe wat binnenmonds gemopper, maar ook deze klus is geklaard. De nieuwe verlichting op veld 2 is aangesloten.
Dhr. Jan van Ninhuys van de firma Pannflow heeft de aansluiting van deze verlichting vezorgd. Dit in samenwerking met de vrijwilligers van ons sportpark voor het nodige graafwerk.

En het resultaat mag er zijn en mag gezien worden. Vooral in deze "donkere tijden"  is een goede verlichting noodzakelijk voor de teams die aan het trainen zijn.

Een woord van dank aan de firma Panflow voor de realisatie van deze klus. En ook een dank je wel voor de vrijwilligers van ons sportpark voor de hand en spandiensten in deze.


ScreenHunter 2297 Nov. 12 18.12
Buiten het voetballen op de groene grasmat, is de veteranenafdeling van SV Panningen op meerdere fronten actief. Op zondag 11 november werd de kerstverlichting opgehangen voor de "ondernemers zuid".
In alle vroegte werden de "teams" samengesteld en gingen de "monteurs" op stap.
Vergezeld door een auto met aanhangwagen waar de benodigde verlichting, de ladders en overig gereedschap op lag.

En de klus was in twee uurtjes geklaard.  Met in het achterhoofd de gedachte dat de kas van veteranen weer iets gespekt is. 
Als u deze kerstverlichting ziet en u denkt wat gezellig... denk ook eens aan de mannen die dit gerealiseerd hebben.

Als u de website van de ondernemers zuid wil bezoeken, klik hier.

Onderstaand een actiefoto.

ScreenHunter 2291 Nov. 11 17.25
Aandachtspunten bestuursvergadering 17-9-2018:

Jeugd
Nieuwe pinnen om de doelen vast te zetten zijn in de maak. Er is contact geweest met de KNVB om eens samen te zitten en het jeugdvoetbal te bespreken. Met name om te kijken hoe we de kwaliteit van trainers/spelers op een beter niveau kunnen krijgen.

Senioren
Indeling van de 5 senioren elftallen is rond, positief ontvangen door nagenoeg iedereen. Er wordt onderling goed uitgeholpen, communicatie kan af en toe eerder/beter.

Financieel
Nieuwe contributietarieven worden akkoord bevonden, worden verhoogd met jaarlijkse indexatie. De tarieven voor de jeugd worden aangepast conform afspraak in de samenwerking met SV Egchel.

Activiteiten/kantine
Organisatie top E-toernooi sluit aan voor evaluatie. Organisatie is tevreden over het toernooi, financieel is er wellicht nog meer uit te halen. Complimenten van het bestuur voor de goede organisatie. Men is al weer bezig met de editie van 2019 en de eerste teams zijn alweer gestrikt.
Er komt binnenkort een nieuw pinapparaat, de huidige is te traag.

Accommodatie
Delegatie van de gemeente is geweest om samen naar De Del te kijken. Zij bekijken hoe we het de Del het beste in kunnen richten ivm gebruik van slechts 1 veld. De elektra aansluiting van Enexis van de Del wordt nog doorgemeten. Hopelijk kunnen we terug in hoogte van de aansluiting zodat we ook daar nog wat kosten kunnen besparen.
Verlichting veld 2, worden op masten tussen veld 2 en 4 beugels geplaatst met daarop ook lampen richting veld 2. De volgende vraag is hoe we deze gaan schakelen. Alleen apart van veld 4 of ook gelijktijdig, hier zit prijsverschil in ivm het leggen van een nieuwe kabel. Indien beide prijzen bekend zijn beslissen we definitief.

Aandachtspunten bestuursvergadering 22-10-2018:

Jeugd
Delegatie van de jeugdcommissie sluit aan bij de vergadering. Naar aanleiding van het gesprek met KNVB willen we hier verder over gaan brainstormen. Eerst komende maandag tijdens de ledenvergadering een interactieve discussie proberen op gang te krijgen. Daarna gaan bestuur en jeugdcommissie verder aan de slag met de toekomst van het (jeugd)voetbal binnen SV Panningen. Uiteraard met daarbij het gegeven dat er een samenwerking is met de jeugd van SV Egchel.
De bedoeling is ook dat er binnenkort weer een overleg is tussen jeugdcommissie en de beide besturen van beide clubs.

Senioren
Komende donderdag zit STC bij elkaar om eerste maanden te evalueren en alvast vooruit te kijken.
De samenwerking bij de dames (en meisjes) verloopt prima, lijkt erop dat binnenkort alle teams in het nieuwe tenue van Sporting Peel en Maas kunnen worden gestoken.

Financieel
Cijfers zijn door kascontrolecommissie goedgekeurd en zijn klaar voor presentatie op de ledenvergadering.

Activiteiten/kantine
Activiteitenkalender is weer goed gevuld, hopelijk worden alle activiteiten weer een succes, diverse organisaties zijn alweer aan de slag gegaan.

Accommodatie
Aansluiting van Enexis op de Del is gemeten, we kunnen deze verlagen omdat we daar nog maar 1 veld gebruiken. Dit wordt nog in gang gezet, zodra gerealiseerd besparen we daar kosten mee.
Prijsvergelijk over het wel of niet gelijktijdig schakelen van de lampen tussen veld 2 en veld 4 is gemaakt. Besloten is om er voor te zorgen dat alles tegelijk kan branden, hiervoor dient nog een extra kabel gelegd te worden en een aanpassing in de meterkast te worden gedaan.
De sponsorcommissie heeft weer een bedrijf bereid gevonden om SV Panningen te sponsoren.
Bakkerij Teun, welbekend in Panningen, gaat een reclamebord sponsoren.
Binnenkort wordt een bord van dezer bakkerij opgehangen langs veld 1 van ons sportpark.

Dhr. Frank Wilms, voorzitter van  de sponsorcommissie heeft dhr. Tom Peeters van harte bedankt voor de ondersteuning van onze vereniging.
Natuurlijk wordt deze sponsoring kenbaar gemaakt aan de overige sponsoren en leden van onze voetbalclub.

Bakkerij Teun is gelegen aan de Kerkstraat 54, 5981 CG te Panningen. telefoonnummer 077-3074619

Klik op onderstaande afbeelding voor de facebookpagina van Bakkerij Teun.ScreenHunter 2290 Nov. 11 11.53

Oorwassing voor TSC '04 tegen Panningen

De Panningen - aanhang was benieuwd hoe de selectie van Panningen 1 de nederlaag van vorige week tegen Kessel had verteerd. Immers de wedstrijd tegen de nummer twee van 4D die vorige week favoriet SVC2000 had verslagen stond op het programma. Kortom, als Panningen nog een woordje mee wilde spreken dit seizoen, dan was een overwiining absoluut noodzakelijk. Dat was ook de overtuiging van trainer Roel Schreurs en hij had bedacht dat het Panningse middenveld wel wat extra power kon gebruiken en posteerde Frank van Oyen, Joey Bodde en Robin van Osch naast Lars Mestrom op het middenveld, terwijl Remco litjens en Ilias Amhaough de spitsen vormden. En het werkte: Pannigen overklaste met name in de eerste helft de Tigleja Steyl Combinatie op alle fronten, en de 5-0 ruststand was gewoonweg een juiste afspiegeling van de krachtsverhouding.

Scheidsrechter op deze prachtige zondagmiddag was Dhr. Jaques van Haren uit Overloon; hij zou de zaak keurig in de hand houden.

Al in de 4e minuut laat Panningen zien wat vanmiddag de bedoeling is. TSC '04 doelman Vincent Turkenburg kan ternauwernood redden op een inzet van Robin van Osch. Een minuut later rondt Remco Litjens een prachtige aanval van de groenwitten succesvol af: 1-0 voor Panningen. In de 8e minuut is het Ilias Amhaough die gevaarlijk voor het Tegelse doel opduikt. 12e minuut: Toby Colbers tracht namens TSC iets terug te doen, maar schiet hoog over. Ilias Amhaough gaat alleen op het Tegelse doel af; zijn inzet wordt geblokt. In de 15e minuut kan Ilias alleen middels een overtreding worden gestuit. Remco Litjens belast zich met het nemen van de vrije trap net buiten de 16 meter en schiet feilloos binnen: 2-0. Robin van Osch kan alleen voor TSC-doelman Vincent Turkenburg niet scoren en Frank van Oyen mist een hoge voorzet rakelings. In de 26e minuut is het wel weer raak: Frank van Oyen zet goed door en de bal caramboleert via hem en de TSC-doelmanin het Tegelse doel: 3-0. Uit een corner scoort Robin van Osch 4-0 in de 31e minuut en diezelfde Robin van Osch scoort op aangeven van Ilias Amhaough 5-0. En dat is de ruststand. Ongekende weelde in Panningen; niet alleen qua score, maar ook qua voetbal. Panningen is immers superieur aan TSC'04 en de voorsprong is alleszins verdiend.

In de tweede helft zien we iets meer van TSAC'04. Toby Colbers krijgt zowaar een kans in de 48e minuut, maar zijn bal gaat net over het Panningse doel. Panningen blijft aandringen en Iilias Amhaough ziet zijn inzet net over gaan. Remco Litjens tilt de stand naar 6-0 in de 58e minuut. IN de 70e minuut laat Ilias Amhaough zien, dat hij in zijn eentje de Tegelse achterhoede kan oprollen. Zijn actie is echter te ver doorgevoerd, zodat de TSC-doelman kan redden. Vervolgens noteren we eigenlijk de enige echt goede kans van TSC'04 in deze wedstrijd: een schot op de lat en een kopbal, millimeters over, na interventie van Panningen-doelman Jordy Nelissen zijn de enige wapenfeiten waar TSC op kan bogen in deze wedstrijd. Idris Pakasa, ingevallen voor Ilias Amhaoughm krijgt in de 77e minuut nog een geweldige kans, maar zijn inzet wordt geblokt. En diezelfe Idris schiet op de lat in de 83e minuut. Maar gescoord wordt er niet meer en Panningen schrijft drie punten bij op haar conto.

En vooral tanken de groenwitten zelfvertrouwen. Immers de nummer twee van de ranglijst in de 4e klasse D is kansloos tegen dit Panningen. In hoeverre dat hoop geeft voor de toekomst valt echter nog te bezien. Over twee weken wacht angstgegner Roggel.