De sponsorcommissie is verheugd dat weer een bedrijf besloten heeft om sponsor te worden van SV Panningen.  Ligra Support wordt bordsponsor van onze vereniging.

Ligra Support is uw betrouwbare partner op het gebied van Audio, Licht & Grafisch vormgeven. Zo kunt u bij Ligra Support terecht voor het "complete pakket", "losse verhuur", "Verkoop producten", "Grafisch vormgeven" & zelfs alles op basis van advies & personeel!

Dhr. Frank Wilms heeft het bedrijf bedankt voor deze sponsoring en de sponsorcommissie zal er voor zorgen dat deze sponsoring bekend wordt bij de leden en de overige sponsoren van onze voetbalvereniging.

Ligra support is gelegen aan de Schout Saelbergenplantsoen 22, 5981 EN te Panningen.

Klik op onderstaande afbeelding voor de website van Ligra Support

ScreenHunter 3188 Apr. 19 17.31
ScreenHunter 2908 Mar. 09 14.03

Van 11 maart tot en met 19 mei kun je bij de Jumbo Panningen sparen voor gratis gepersonaliseerde sportartikelen van diverse sportclubs waar onder SV Panningen

Hoe werkt deze aktie?  Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je een actiezegel. Lever de volle spaarkaart in en ontvang een unieke bestelcode.
Bestel jouw gewenste clubartikel via myclubstore.nl/jumbopanningen. Zie onderstaand voor deze werkwijze.

Klik op onderstaande afbeelding voor de website myclubstore.nl/jumbopanningen

ScreenHunter 2906 Mar. 09 13.59
Klik op onderstaande afbeelding voor de Knuurier van de wedstrijd Panningen 1 - Kessel 1

ScreenHunter 2081 Oct. 14 09.34
Panningen 1 maakt de balans op na 6 wedstrijden in 2 weken. De laatste twee wedstrijden werden verloren. Met name de verloren wedstrijd tegen Koningslust 1 doet zeer. Vrijwel de gehele wedstrijd de ( veel ) betere ploeg en dan alsnog verliezen. In het paasweekeinde een mooie gelegenheid om het blazoen op te poetsen. Zaterdag naar Belfeld en maandag komt Horn op bezoek. Mochten er 6 punten gehaald worden, dan ziet de wereld er weer rooskleurig uit. In de stand en in de nacompetitie. De trouwe supportersschare zal er weer zijn.

Het derde gaat Paaszaterdag op bezoek naar Kessel 2. Thuis werd er gewonnen met 3-1. Om de leiding in het klassement te behouden, zal er gewonnen moeten worden. Anders is de nummer twee in de stand, RKSVN 2, de lachende derde.

De veteranen gaan zaterdag op bezoek naar Merefeldia. De kenners en deskundigen verwachten een gelijk opgaande strijd. Maar met Pasen gebeuren er wel eens meer wonderen.
Met ingang van komend seizoen zal Peter Manders de nieuwe keeperstrainer zijn van de selectie van SV Panningen. Hij keert na een seizoen afwezigheid dus weer terug op het oude nest.

De samenwerking met de huidige keeperstrainer van de selectie, Keith Hardstaffe, eindigt in goed onderling overleg aan het eind van dit seizoen.

Keith heeft dit seizoen een goede bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de keepers van de selectie en de JO-19 (1). Keith zal zich blijven inzetten tot het eind van dit seizoen en wenst de vereniging veel succes voor het nieuwe seizoen.

Namens het bestuur wordt Keith bedankt voor zijn inzet en bijdrage aan de ontwikkeling van onze keepers, en het bestuur wenst hem dan ook veel succes in zijn verdere keepertrainersloopbaan.