Ondanks de mist en het koude weer van de afgelopen dagen, zijn de vrijwilligers volop in touw op ons sportpark.
Onderstaand een prachtige foto van Peter Stevens, hij is bijna opgeslokt door de mist.

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen; hulde aan de vrijwilligers die ons sportpark zo prachtig onderhouden.

ScreenHunter 4064 Dec. 05 15.39
Afgelopen zondag boekte ons vaandelteam een gedegen overwinning. Men was bijna de gehele wedstrijd de bovenliggende partij. En Panningen 1 ging niet mee met het kick and rushvoetbal van de tegenstander maar bleef voetballen. Aankomende zondag wederom een pittige tegenstander. Kessel komt op bezoek. Om het verschil definitief te maken, is een overwinning wenselijk. Gezien het voetballend vermogen van ons eerste moet dit eigenlijk lukken. Zondagmiddag, aanvang 14.00 uur moet het gebeuren.

Panningen 2 voelde zich afgelopen zondag bestolen door de “assistent grensrechter” van de tegenpartij. Het kan verkeren. Aanstaande zondag is IVO 2 de tegenstander. Om voor de winterstop wat lucht te krijgen moet er gewonnen worden. Panningen 2 is tot aan zijn tenen gemotiveerd en sleept een overwinning uit het vuur.

Ons derde neemt het op tegen het nog ongeslagen Maasbree 3. Panningen 3 staat op de tweede plaats in de stand en MVC ’19 3 op de derde plaats. Ook nu geldt, wil men voetballen voor het kampioenschap, dan met er gewonnen worden.

Panningen 4 gaat op bezoek naar Kessel en neemt het op tegen Kessel 4. Een ploeg die in de middenmoot staat. Het vierde staat aan kop en heeft virtueel twee punten voorsprong op de nummer 2. Een misstap kan het vierde zich dus niet veroorloven.

Na een weekje rust pakt het vijfde de draad weer op. Crescentia 2 uit Tungelroy komt op bezoek. Beide teams hebben 12 punten en staan in de middenmoot. Crescentia 2 heeft wel een wedstrijd meer gevoetbald. Om zich omhoog te worstelen in de vaart der volkeren, zijn de punten meer dan welkom. Dus ons vijfde wint.

Onze dames voetballen de absolute topper. Maasgouw vr. 1 komt op bezoek. Sporting Peel en Maas staat op plek 2, Maasgouw op nummer 1. Om het seizoen nog spannend te maken, moet er gewonnen worden. En een overwinning behoort tot de mogelijkheden. Dit gezien de inzet en het voetbal wat de dames al vaker hebben laten zien.

Ook aankomende zaterdag ontvluchten de veteranen de kou en gaan onderling voetballen in de sporthal. Dit om de conditie enigszins op peil te houden.

Klassementen
Roy Reijnen Veteranen 1
Ruud Janssen Veteranen 1
Stefan Peeters Veteranen 1
Team: Punten: Wedstrijden: Gemiddeld:
Panningen 4 40 10 4,00
Panningen 3 26 8 3,25
Panningen 1 26 10 2,60
Panningen 5 18 8 2,25
Panningen 2 11 9 1,22
Veteranen 11,5 11 1,05
Team: Doelpunten tegen: Wedstrijden: Gemiddeld:
Panningen 4 9 10 0,90
Panningen 1 11 10 1,10
Panningen 3 9 8 1,13
Panningen 2 22 9 2,44
Panningen 5 24 8 3,00
Veteranen 36,5 11 3,32

Toto 8 december, voorspel de uitslag van Panningen 1 - Kessel 1 en maak kans op 5 consumptiebonnen.

Voorspel de uitslag van Panningen 1 - Kessel 1

Stuur uw voorspelling naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en maak kans op deze prijzenpot.

ScreenHunter 4064 Dec. 04 19.12

DE WINNAAR OF WINNARES MOET ZICH WEL EVEN ZELF MELDEN BIJ JAN JANSSEN!!!!!!!!!!
DE PRIJS (PENNINGEN) KAN TOT EEN MAAND NA DE 'TOTO-WESTRIJD' AFGEHAALD WORDEN. HIERNA VERVALT HET RECHT OP DE PENNINGEN.

Aandachtspunten bestuursvergadering 19-11-2019:

Jeugd
Commissie samenwerking gaat verder na de ledenvergadering van SV Panningen op 25-11-19. De centrale trainingen worden als positief ervaren door de jeugdleiders. Alleen bij de jongere teams is het af en toe lastig om deze helemaal in de praktijk te brengen. Maar daar kunnen de leiders over het algemeen een goede draai aan geven. Coördinatoren kunnen daar een rol in spelen. Bram Reijnen zal namens SV Panningen de bestuursvergaderingen van Sporting Peel en Maas gaan bijwonen. Dus in plaats van Leon van Maris.

Senioren
Leon Kluitmans en Bart Stevens zijn bezig met de gesprekken met spelersraad en stafleden om de eerste maanden te evalueren. Nick v/d Beucken en Job Ebisch gaan het beleidsplan bekijken en daar waar nodig aanpassen / bijschaven.

Veteranen
Thijs Steeghs heeft aangegeven dat hij aan het einde van het seizoen stop als voorzitten van de veteranenafdeling. Het bestuur van deze afdeling is op zoek naar een vervanger voor Thijs.

Activiteiten/kantine
Job en Maarten zijn bezig met het opzetten van een kantinecommissie. Hiervoor zullen enkele mensen gevraagd worden. Bedoeling is dat deze commissie een plan gaat maken over hoe we de kantine in de komende jaren kunnen en willen runnen.

Accommodatie
Af en toe is er stankoverlast vanuit de afvoer in de nieuwe kleedlokalen. Dit probleem lijkt inmiddels opgelost door het plaatsen van afsluiters.

Sponsoring
Hoofdsponsor Leenders en Gielen heeft, gezien de positieve ontwikkelingen binnen de vereniging, aangegeven om het contract te verlengen! Met de Jumbo is een co-sponsorschap overeengekomen, wat een uitbreiding is op hun huidige sponsorpakket. Bakkerij ’t Bruedje heeft de sponsoring van een deel van de aangeschafte materialen van de jeugd voor zijn rekening genomen. Ook de VVSVP en Knuurke zijn bereid tot het mede sponsoren van de nieuwe leidersjassen. Kortom, goed nieuws vanuit de sponsorcommissie!