Inderdaad, we worden oud.....Deze week in de oude doos, een foto van Panningen 4 uit het jaar 1966. Deze foto is genomen op de voetbalvelden tegenover de gebouwen van de Sif.
Staand van links naar rechts, Jan Goutier, Sjraar Geraeds, Jan Wulms, Piet Bruijnen, Henk Gommans, Frits Kesselmans, Wim Buitendijk, leider Giel Goutier.
Gehurkt, Leo Simons, Ber Brummans, Lei Leijsten, Dre Deckers, Math Verhaegh.

ScreenHunter 4584 Jan. 16 15.39

Onderstaande foto stamt uit de midden jaren '90. Een prachtige foto van het toenmalige Panningen 8.
Staand van links naar rechts: Driss El Hor (leider), Mohammed Aoumouzoun, Zohair, Yalcin,  Abdelwahid Asamghi, Abderahim Attaf, Yavuz, Mohsine El Hafedi, Amin, Hachim Idrissi, Achmed Abbou (leider)
Zittend van links naar rechts: Mustafa Idrissi, Binchallal Amhaouch, Said Attaf, Boutaleb, Hammed Aoumouzoun, Hassan Abbou, Mohammed El Moustakim

ScreenHunter 4574 Jan. 05 16.25

Op onderstaande foto, het bestuur van onze vereniging. Deze foto is genomen in het jaar 1987.
De namen spreken boekdelen.
ScreenHunter 4557 Jan. 02 14.04

Een prachtige actiefoto van Panningen 6 in de derby tegen Helden. Deze foto is van 2 oktober 2015. We zien Maikel Ooms in een fel duel met de keeper van Helden. Quintin Brouwer  ( de speler van Panningen achter Maikel) probeert zijn steenje bij te dragen. Robin Jacobs, de Panningen speler rechts, staat ook nu op de goede plek en zal even later scoren.

ScreenHunter 4544 Dec. 26 11.17

Een afbeelding uit het jaar 2015. Na de afscheidswedstrijd van Gé Nelissen tussen twee veteranenteams, op het voetbalveld van Pierke, werd deze foto genomen. Op deze afbeelding, van links naar rechts, Steef Nelissen, Gé Nelissen, Hennie Nelissen en Bart Nelissen.
Op de achtergrond kijkt Frank Dielissen glimlachend toe.
ScreenHunter 4541 Dec. 19 11.19

Onderstaand Panningen F5 uit het seizoen 2002/2003.
Leiders : Leontien Verhaegh en Marieke
Achterste rij: Jeroen Beeks, Siem Janssen, Rick Teeuwen, Lars Gommans.
Onderste rij: Nourdin Sadiki, Auke Houben, Siem Cornelisse, Sami Amhaouch, Sten Smolenaers.

ScreenHunter 4534 Dec. 12 15.48

Onderstaand een prachtige foto van het jaar 1971 uit het rijke archief van SV Panningen.
Deze foto is genomen op de Del. Aan de kant van de Koninginnestraat, genomen tijdens de halve finale van de de Limburgcup.

We zien op de foto onder andere Gé Nelissen, Jan Vissers, Frank Kranen, Wilmar Lormans, Frans Beumers, Charles Ottenheym, Wim Janssen, Peter kerkhoffs.
ScreenHunter 4528 Dec. 05 14.38

Onderstaand een juweeltje uit het jaar 1952. Het onthaal en huldiging bij Dotje (café de Sport)  van een kampioensteam. We zien de harmonie ook vooraan in beeld.

ScreenHunter 4520 Nov. 28 12.03

Deze week in de oude doos, wederom een foto van een feestavond ( Begin jaren '90 )  bij Dotje van Panningen 3. En wel tijdens het Gourmetten.
Links op de foto, met de blonde haren, Anja Zeelen, tegenover Anja, Frits Joosten en hier langs Gerry van Ninhuijs, Mariet Ghielen en Huub Ghielen.

ScreenHunter 4515 Nov. 21 16.00

Onderstaande foto is uit jaar 1967. En wel Piet Dorssers en Jan Jacobs.  Op de achtergrond, Wiel Lormans.
Deze foto is genomen op de velden tegenover het SIF gebouw. Op de achtergrond het huidige gebouw van de NLW.

ScreenHunter 4506 Nov. 11 16.26

Onderstaand een foto uit 1990.  en wel tijdens een feestavond van Panningen 3 bij Dotje.  Wim van Horen overhandigt een bloementje aan Klaar van Dotje.
Links van Wim staat Tonnie van Dotje, rechts van Wim zit Huub Ghielen. Huub was destijds trainer van Panningen 3.

ScreenHunter 4503 Nov. 08 08.55

Onderstaand een foto uit de rijke historie van de veteranen. En wel van de Panningse veteranen en de "Alte Herren van SV Morscheid. De veteranen onderhielden jarenlang vriendschappelijke banden met deze club. Op onderstaande foto, begin jaren '90 genomen, staan beide veteranenteams.

ScreenHunter 4494 Oct. 31 16.11

Onderstaande foto is uit de wedstrijd EHC-Panningen van 4 september 1967. Op de voorgrond, de onlangs overleden Jan Zelen. Links op de foto, Hemke Hendriks.

ScreenHunter 4491 Oct. 24 14.47