Op ondertstaande afbeelding, het bestuur van SV Panningen in het jaar 1999.
Staand van links naar rechts:  Hans v.d. Vegt, Thijs Vanmaris, Hub Wilmer, Frans daniels, Robert Lenders, Ed Schatorie, Math Bouten, Jan Wilms.
Zittend van links naar rechts: Brigitte Geuyen, Johan Jacobs, Wiet Leenders, Har Gootzen, Helen Stroomberg.
ScreenHunter 3690 Aug. 18 09.34

Onderstaand Panningen D3 uit het jaar jaar 2004.
Staand van links naar rechts Huub Hermans, Guido Derks, Roy Ottenheijm, Gijs Ebisch, Rick Goutier, Maikel Leenders, Dennis Verhaegh, Joey Croonenbroek, Harm Douven, Gé Nelissen.
Gehurkt, Rick Kurvers, Stefan Beumers, Steef Nelissen, Jelle Reijnders, Jeroen Smits, Jimmy Hermans.

ScreenHunter 3677 Aug. 10 17.56

Onderstaand een afbeelding uit het jaar 1973. en wel Panningen 6.
Staand van links naar rechts: Pieter Meulemans, Peter Stevens, Jan Janssen,  Leenders, Hay Rutten, Jan Stevens, Gerard Quicken.
Gehurkt: Ben Metsemakers, Mat Verhaegh, Jan Wijnands, Piet Geurts, Ben Janssen, Mat Goutier.

ScreenHunter 3673 Aug. 03 15.55

Onderstaand een afbeelding uit 1947.  En wel van de missiewedstrijd Concordia- RKMSV.
We zien staand  in het groen wit: Leo Kessels, Cor Quicken, Graad van Nisselroy Jac Engels, Ton Rutten, Siepke Houben, Rieks Engels.
Gehurkt: Joep Lommen,  Jo Wilms, Piet Engels, Peter Verhaegh.
Boven rechts, burgemeester Cremers.

ScreenHunter 3667 Jul. 27 16.47

Op onderstaande foto, Panningen 2 uit het jaar 1972,
Staand van links naar rechts: harrie Steeghs, Boy Peeters, Ton Jacobs, Pierre Kesselmans, Piet Peeters, Wim van Horen, Ves Jacobs en Jan Stevens
Gehurkt, Frans Stevens, Jan Sillekens, Huub Ghielen, Ves Jacobs, Dolf Peeters, Gerrit Janssen en Harrie van Lier.

ScreenHunter 3657 Jul. 20 14.27

Onderstaande foto sierde de laatste pagina van de Knruurier in het seizoen 2005-2006. Rondom deze afbeelding stond reclame van de Rabobank. Op deze foto, Johan v.d. Beucken als trainer van een jeugdteam. ( F1?)

ScreenHunter 3652 Jul. 13 15.48

Onderstaand een wedstrijdverslag uit 1969 van de wedstrijd Egchel 1 - Panningen. 3000 toeschouwers zagen deze competitiewedstrijd .

ScreenHunter 3651 Jul. 06 14.51

Onderstaand een foto uit 2003. De veteranen van SV Panningen.
De namen; staand van links nraar rechts, Hein Janssen, Jan Janssen, John Janssen, Twan Janssen, Hen van Oijen, Jan Wijnands, Hay Faessen, Sjaak Bos, René Wijnands, Henk Goutier, Jo Vaes,Jo Reinders en Jac Janssen.
Gehurkt, John Wilmer, Johan v,d. Beuken, Grad Smolenaers, Achmed Sadiki, Wim Janssen, Harold Bouw, Hans v.d. Vegt, Peter Verlinden, Sjaak Reinders, Geert Rutten, Rinus Janssen,
Liggend in het gras, Gé Nelissen, Roger van Hensberg, Piet Janssen.
ScreenHunter 3644 Jun. 30 08.32

Onderstaand, Panningen 1 uit het jaar 1966. De foto is genomen op de Del.  Zie ook op de achtergrond de afrastering. Het doel staat niet recht voor de kleedlokalen.
ScreenHunter 3626 Jun. 21 09.40

Het lijkt alweer zo lang geleden maar onderstaande foto is uit het jaar 2016. De sloop van de kleedlokalen op Noord.  Voor wie er intensief bij betrokken was, een "drukke" tijd.
Maar toch. We hebben er wat moois voor terug gekregen.

ScreenHunter 3620 Jun. 16 09.26

Onderstaande afbeelding is uit het jaar 1945. Welk team het betreft moeten we u schuldig blijven.
We hebben wel de namen.
Boven: Jo Ummethum, Had Joosten, Jan Goutier, Piet Goutier, Jos Gommans,
Onder: Piet Houwen, Piet Geurtjens, Jan Gielen, Jan Kessels, Sef Peeters.

ScreenHunter 3610 Jun. 10 09.26

Onderstaande foto is uit het jaar 1975. En wel uit de wedstrijd Panningen 1 - Veritas 1. Thijs Bouten en Peter Craenmehr juichen om een treffer. Wim Peeters bekommert zich om een tegenstander.

ScreenHunter 3600 Jun. 01 16.06

Onderstaand het voorwoord van de (destijds) Jeugdvoorzitter Jo Verhaegh in het jubileumboek van SV Panningen ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan. De tekst is nog steeds actueel.
ScreenHunter 3578 May. 26 09.05

Op onderstaande afbeelding Panningen A2 uit het jaar 1963. Zij werden in dat jaar kampioen.
Staand van links naar rechts : Jan Krannen, Henk van Loyen, Kees van Aerle, Piet Janssen, Hans wilms, Henk Gommans, Toon Keltjens, Wiel van Zon.
Gehurkt: Gerrit Janssen, Frans Janssen, Peter van Lier, Hen Buys, Gerard Schers.

ScreenHunter 3499 May. 19 09.23