Onderstaand Panningen A1 uit het jaar 1994. Zij kregen de fair-play trofee uitgereikt in het PSV stadion in Eindhoven.
Leiders Lei de Bruijn en Eric v.d. Beucken. Trainer Lou Kluitmans.
Spelers, staand : Maarten Kockelkoren, Ronald v.d. Berg, Frank Titulaer,  Jarno Houben ( met de beker ) Roy Vlieks, Luc Verbong, Marcel Peeters.
Gehurkt: Gursel Ekoc, René Groetelaars, Marcel Fleuren, Dave Bouten, René Halmans, Bart Janssen en Paul Linssen.

ScreenHunter 1689 Jun. 17 08.58

Op onderstaande foto, SV Panningen uit het jaar 1973.
Staand van links naar rechts: Leider Jan Geuijen, Frans Daniels, Udo Bohm, Harrie Berghs, Harrie Peeters, Thijs Rutten, Wiel Peeters, trainer Thei Naus, verzorger Broer Verlinden.
Gehurkt van links naar rechts: Ben Nooijen, Tonnie Rutten, Pierre Kesselmans, Jo Verheijen, Gerrie Gommans, Piet Janssen, Jan Goutier.

ScreenHunter 1680 Jun. 10 13.05

Op onderstaande foto, Panningen F1 uit het jaar 2002.  De namen spreken voor zich.

ScreenHunter 1663 Jun. 02 18.18

Onderstaand, Panningen 6 uit het jaar 1968.  We zien op deze foto toch enkele illustere personen. Zoals...
Staand van links naar rechts : Wiel Verlinden ( leider) Hay van Lier, Jaer Gommans, Lei Janssen, Lei Leijsten, Jan Steeghs.
Gehurkt van links naar rechts: Herm van Lier, Tonnie Rutten, Giel Verhaegh, Gerrit Janssen, Peter van Lier en Mat Verhaegh.
( Op de achtergrond het Sif gebouw)

ScreenHunter 1608 May. 26 14.51

Onderstaande foto is van 8 april 1984.  Dus 34 jaar geleden. De conpetitiewedstrijd Helden 1 - Panningen 1 in de eerste klasse F. Op deze afbeelding Joep Marcelissen van Helden en Gé Nelissen van Panningen. Let ook op het talrijke publiek op de achtergrond.

ScreenHunter 1558 May. 19 14.46

Onderstaand een foto uit een ver verleden. Panningen 7, begin jaren '80.
Staand: Staand Peeters, Jo Verlinden, Wilmar Lormans, Richard Hermans, Lei Janssen, René Wijnands, Sjaak Peeters, Harrie Heijnen, Wim, Janssen.
Gehurkt:  Giel Beumers, Wil van Heugten, Sjaak Kersten, Mat Reinders, Peeters, Jos Stevens.
ScreenHunter 1538 May. 12 21.13

Onderstaand het bestuur van Knuurke in het jaar 1978. De viering van het eerste lustrum in 't Strotje".
Van links naar rechts. Boy van Nisselroy, Mat Geenen, Joop Nadorp, Jac Beurskens, Piet Goutier, Jan Theeuwen, Wie Janssen, Hans Simons, Cor Bongers, Alwie Reijnen en Sjaen Korsten.
ScreenHunter 1442 May. 05 15.55

Op onderstaande foto, Panningen 5 uit het jaar 1965.
Achterste rij van links naar rechts: Jan Schers, John van Nisselroy, Piet Bruijnen, Wim Evers, Jan Wulms, Ber Brummans, Giel Goutier.
Gehurkt van links naar rechts: Jan Goutier, Piet Janssen, Giel Verhaegh, Henk Gommans, Hub Plitscher.

ScreenHunter 1409 Apr. 29 09.14

Nieuwsbrief voor sponsoren
en donateurs van SV Panningen
Bekijk deze nieuwsbrief
in uw browser

Spanning tegen Horn

Wedstrijd om de tweede plaats en voor laatste kans op kampioenschap

Ons vaandelteam kruist komend weekend de degens met Horn 1. Dit team staat gelijk met Panningen 1 op de tweede plaats in de stand, met weliswaar een wedstrijd minder gespeeld. Dus dat betekent wederom een finale voor ons eerste elftal.

Hoewel het lijkt alsof de achterstand op koploper Helden 1 onoverbrugbaar is, moeten Panningen en Horn komende zondag deze laatste strohalm aangrijpen om in het kielzog van de koploper te blijven. Want het puntenverlies van afgelopen zondag had Helden 1 waarschijnlijk ook niet ingecalculeerd. Dus er kan nog van alles gebeuren!

Kortom, het belooft in alle opzichten een spannende pot te worden!

Forward
Hoofdsponsor:

2017-2018

Panningen
Horn

Panningen 2
BSV Limbrg/Kamerl 2

Sportclub Irene 2
Panningen 3

RKMSV 4
Panningen 5

RKMSV 5
Panningen 6

Goudsponsoren:

Onze adresgegevens:
SV Panningen
Sportpark Panningen-Noord
Wilhelminastraat 11
5981 XW Panningen

Mede mogelijk gemaakt door Met Willem.
Copyright © 2018 SV Panningen.
Alle rechten voorbehouden.

Email Marketing Powered by MailChimp
Voor de wedstijdverslagen van Panningen 1, ga naar senioren, teams, Panningen 1, nieuws en verslagen.