St.Panningen/Egchel JO11-1 moest heel vroeg uit de veren om de degens te kruisen tegen de mannen oeth 't Ven. Misschien wel iets te vroeg want in het begin waren de groenwitten uit Panningen en Egchel nog niet helemaal wakker. FCV kwam hierdoor ook op een 1-0 voorsprong en St.Panningen/Egchel JO11-1 moest toen alle zeilen gaan bijzetten om dit recht te trekken. Man of the match Jovi Janssen zorgde met 2 doelpunten dat de krachtsverhouding ook in een voorsprong werd omgezet. Echter wat concentratieverlies en onoplettendheid zorgde ervoor dat deze voorsprong te gemakkelijk werd weggeven.

Uit een prachtige aanval kwam St.Panningen/Egchel JO11-1 toch weer op een voorsprong via Daan Schmidt en Jovi zorgde voor iets meer lucht door de 2-4 binnen te schieten. St.Panningen/Eg chel JO11-1 nam iets gas terug en hierdoor wist FCV de aansluitingstreffer binnen te schieten. Aanvoerder Joes Thijssen schakelde echter een tandje bij en zorgde met 2 doelpunten dat er een 3-6 einduitslag op het formulier kwam. Een mooie en terechte overwinning voor onze talentjes uit Panningen/Egchel.

Man of the match was in deze wedstrijd Jovi Janssen die een geweldige pot voetballende, altijd aanspeelbaar was en daarbij ook steeds het overzicht behield. Hij bekroonde zij sterke spel met 3 doelpunten en kan terugkijken op een zeer goede wedstrijd. Klasse Jovi!