Panningen/Egchel JO11-1 wint 1ste competitieduel van St. Roggel/SVVH JO11-1

St. Panningen/Egchel JO11-1 heeft met ruime cijfers de eerste overwinning van de competitie binnengehaald. Het werd maar liefst 9-0. In het eerste kwartier voetbalde St. Roggel/SVVH JO11-1 nog goed mee en ging het gelijk op. Echter Milan Chatrou brak de ban met een prachtige solo en prikte de 1-0 tegen de touwen. Niet veel later was het Job v. Tongerlo die een bal voor de pot gooide en zijn voorzet via een been achter de keeper van St. Roggel/SVVH JO11-1 zag belanden. Vanaf dat moment was het St. Panningen/Egchel JO11-1 dat de dienst op het veld uitmaakte. Daan Schmidt rondde 2x prachtig af en liet zijn kunsten zien met ook een prachtige solo. De 5-0 kwam van de voet van Joes Thijssen die zijn prima pot beloonde met een mooi doelpunt na alweer een prima solo. Daarna was het de beurt aan Das Phantom Jovi Janssen die altijd op de goede plaats staat. Jovi scoorde beheerst de 6-0 en de 7-0 binnen. Alsof het niet genoeg was liet Daan nog een keer zijn voeten spreken 8-0 en ook Jovi rondde nog een keer beheerst af na een prima actie en voorzet van Milan. 9-0! Achterin hield de verdediging de boel goed dicht en speelden Jamie Houben en Floris Ottenheym een prima pot. Ook Rens Verheyen en "MAN OF THE MATCH " Sen Boonen speelden allebei een superpot en stonden verdedigend maar ook aanvallend hun mannetje. De keren dat St. Roggel/SVVH JO11-1 toch een keer doorkwam stond daar nog altijd onze rots in de branding keeper Fano Raaymakers die ook in deze wedstrijd zijn goede vorm liet zien.

Al met al een mooi en goed begin van de competitie