beertje


Vandaag stond de kampioenswedstrijd van de Panningen boys op het programma. 

De boys stonden goed onder spanning zoals in het begin van de wedstrijd goed te merken was. Ze begonnen sterk aan de wedstrijd waar Reuver in het begin er niet echt aan te pas kwam maar eigenlijk uit het niets viel de 1-0 voor Reuver en de boys leken enigzins van slag. 
Toch bleven ze redelijk meegaan in de wedstrijd waaruit vele kansen voort kwamen maar de gelijkmaker bleef lange tijd uit. 
De keeper van Reuver pakte veel ballen maar ook de kansen welke Panningen kreeg, waren net niet nauwkeurig genoeg. In de tweede helft ging het eigenlijk op dezelfde voet verder. Reuver kreeg een paar kansjes maar de grote kansen bleven voor Panningen waar dan uiteindelijk dan toch de 1-1 uit voort kwam. Panningen moest overigens ook winnen om vandaag al kampioen te worden. Naar mate de tweede helft vorderde leken de zenuwen, het geloof en de energie weg te vloeien in de ploeg van Panningen, de kansen kwamen wel maar de scherpte en precisie werd gemist. 
Uiteindelijk bleef het bij een 1-1 wat voelde voor Reuver als een overwinning (ze staan laatste ) terwijl de boys van Panningen vol ongeloof en verdriet van het veld gingen. 

Volgende week volgt hopelijk dan toch de kers op de taart met het kampioenschap. 

Dit alles werd bijgewoond door vele toeschouwers van Panningen en de presses van de KNVB

Man of the match zijn de supporters van st. Panningen/ Egchel JO11-1 

Volgende week dan revanche in de kampioenswedstrijd tegen Blerick. Wedstrijd begint om 10.30 uur op de velden van Panningen Noord. Hoop velen van jullie te zien en achter dit team te komen staan als een echte “10de man”.