beertje

Na de offday van vorige week was St. Panningen/Egchel JO11-1 er op gebrand om revanche te nemen op zichzelf. En dit deden de mannen in de mooie groen-witte shirts dan ook. Vanaf het 1ste fluitsignaal ging St. Panningen/Egchel JO11-1 de strijd aan met de mannen uit Maasbracht. Al snel was duidelijk dat de talentjes uit Kepel en Egchel er vol voor gingen en goed wakker waren. Door ook nog eens heel goed samen te spelen en te kijken werd heel vaak de vrije man gevonden. 
Dit leverde in de 1ste helft een paar kansjes op. Toch ging niet alles helemaal goed in de 1ste helft. MBC kwam zelfs, tegen de verhouding in, met een goede counter op een 1-0 voorsprong en kwam er daarna nog een paar keer goed uit met behulp van de wind. St. Panningen/Egchel JO11-1 ging dus, tegen de verhouding in en ondanks het goede veldspel, rustten met een 1-0 achterstand.

In de 2de helft gingen de groenwitten steeds meer naar voren en drukte het MBC met de rug tegen de muur. De gelijkmaker kon dan ook niet uitblijven. Milan Chatrou kwam prima door aan de rechterkant en zijn goede voorzet werd heel alert bij de 1ste paal binnengegleden door Jovi Janssen. Een echte spitsengoal. Niet lang daarna onderschepte Milan de bal bij de opbouw van MBC. Na een mooie passeerbeweging bedacht hij zich geen moment en knalde de bal snoeihard en onderkant kruising tegen de touwen. De verdiende 1-2 voorsprong werd door St. Panningen/Egchel JO11-1 dan ook met gejuich begroet. Toch was het een paar keer opletten geblazen met de paar tegenstoten van MBC. 
St. Panningen/Egchel JO11-1 bleef echter voetballen en toen Jovi de bal op links via een een-tweetje terug kreeg via de "pass van de wedstrijd" van Floris Ottenheijm  was het 3de doelpunt in de maak. Jovi zette de bal voor en de keeper van MBC kreeg deze bal niet onder controle. 
Milan was er als de kippen bij en kon de bal dan ook in het lege doel schieten. Met deze goal stond dan ook meteen de 1-3 einduitslag op het bord. Een prima en verdiende overwinning! "Man of the match" was Milan Chatrou die met 1 assist en 2 doelpunten terug kon kijken op een prima pot. 
Maar deze wedstrijd was vooral een teamprestatie en dat de JO11-1 een team is lieten de mannen in deze wedstrijd heel goed zien. TOP!