beertje


Panningen/Egchel JO.11-1 kampioenSt.Panningen/Egchel JO11-1 heeft met overtuigende cijfers het kampioenschap binnengehaald. 
Na vorige week door de zenuwen de klus niet geklaard te hebben gekregen stonden de kopjes van de groenwitten vandaag op scherp om met volle overtuiging de buit te pakken en zo terecht met de schaal omhoog te kunnen gaan staan. Maar al snel stond onze mannen van JO11-1 achter met 0-1! Zou het dan toch fout gaan? De in grote getallen aanwezige toeschouwers hielden hun adem vast. Al snel kwam de 1-1 op het scoreformulier door een eigen doelpunt van Blerick die erin vloog na een voorzet van Jovi Janssen. Daaropvolgend schoot Milan Chatrou een afstandsschot tegen de touwen en gaf dit de groenwitten dat extra vertrouwen om de krachtsverhouding in doelpunten te gaan uitdrukken . 

Daan Schmidt maakte de 3-1 en Joes Thijssen de 4-1. Het was wederom Daan die de 5-1 na een breedte bal van Jovi binnenschoot. Daarna was het de beurt aan Jovi zelf om de 6-1 na een goede bal van Sen Boonen binnen te schieten. Achterin was er bijna geen doorkomen aan en zorgden de topverdediger Jamie Houben en Floris Ottenheym en Sen Boonen dat keeper Fano Raaymakers nog maar zelden op de proef werd gesteld! Rens Verheyen werkte zich het snot voor de ogen en zorgde met zijn overzicht voor de opzet van vele goede aanvallen. Bijna had ook hij gescoord maar zijn inzet ging helaas niet erin. Milan stuurde met een mooie dieptebal Daan weg die daarna beheerst de 7-1 binnenschoot.

Alsof het niet op kon was het daarna de beurt aan Joes om zijn sterke optreden nogmaals kracht bij te zetten door de 8-1 fraai af te ronden. Het slotakkoord was voor Milan die na een kluts de 9-1 binnenschoot en na een goede diepe bal van Fano ook de 10-1 knap binnenschoot. Een schitterende vreugde explosie was het gevolg en de champagneflessen konden ontkurkt worden. De schaal en medailles werden onder groene rookwolken overhandigd en het feest barstte los. 

Een zeer knappe prestatie van st.Panningen/Egchel JO11-1 dat kan terugkijken op een zeer geslaagd seizoen. Een seizoen waarin ze veel progressie hebben getoond en steeds meer als een echt team zijn gaan voetballen. Een team om als vereniging trots op te zijn. KLASSE mannen....ongeslagen kampioen! 

ScreenHunter 3534 May. 25 18.45


ScreenHunter 3529 May. 25 16.00