beertje


Panningen/Egchel JO15-1 & Helden JO15-2 delen de punten in een strijdbare derby.


Helden JO15-2 - Panningen/Egchel JO15-1 2-2
Goals: 2x Justin Cieslak

Panningen/Egchel speelde vandaag een, voor de spelers, belangrijke pot. De derby tegen Helden wil je winnen, want de spelers onderling kennen elkaar goed en bij een nederlaag wordt het een vervelende week op school.
Panningen begon gemotiveerd aan de wedstrijd en de eerste helft was duidelijk in het voordeel voor Panningen. Helden dat een fysiek sterke ploeg was gaf veel power, maar Panningen kwam niet echt in de problemen. We voetbalden er lekker tussenuit, wat tevens in de 1-0 resulteerde. Tygo gaf van rechts een perfecte voorzet op Justin, die na wat klungeligheid van Helden, in een open goal kon binnentikken. Vervolgens kwam de 2-0 ook nog tot stand in de eerste helft. Een diepte bal vanuit het middenveld, waarbij Justin op snelheid 1 op 1 voor de keeper kwam. Justin was beheerst en schoot de 2-0 kalm binnen.

Rust, de tweede helft probeerde Panningen zich er nog meer voetballend tussenuit te spelen. Maar Helden had het door, een aansluitingstreffer en alles is mogelijk. Helaas, kreeg Panningen 2 corners tegen en deze gingen er beide in. Een fikse tegenslag. 2-2 en de wedstrijd werd voor de neutrale toeschouwer een leuke pot. Aan beide kanten waren er kansen op de voorsprong en beide ploegen zaten hier heel dichtbij. Maar de eindstand bleef 2-2 en dit was achteraf een terechte uitslag.

Complimenten voor de geleverde strijd, tegen een iets fysiek sterkere tegenstander.


ScreenHunter 1124 Mar. 11 09.58