beertjeScreenHunter 2834 Feb. 24 09.20


Panningen/Egchel JO15-1 pakt verdiend 3 punten. 

Goals: 2x Dion Vogelsangs

Panningen/Egchel moest vandaag weer even al het chroom van zich afspelen en voetballen, zoals het voor de winterstop is geëindigd. En dat lukte vandaag!

Panningen begon fel met veel lopende mensen, hiermee werd gelijk de toon gezet. Wij zijn gekomen voor 3 punten, Panningen speelde goed en kansen die kwamen er! Echter werden deze niet afgemaakt en was het Ospel die in de counter profiteerde van een foutje, 1 op 1 met de keeper werd de 1-0 gemaakt. Rust

Panningen werd gewezen op het goede spel en er werd duidelijk gemaakt dat een comeback normaal zou zijn met dit spel. En Panningen kwam terug, met een afstandsschot van Dion werd de gelijkmaker getekend en Panningen drukte door. Vervolgens draaide een corner van Dion in de goal. 1-2 in het voordeel van de groen-witte, Tom hield vervolgens de gelijkmaker er nog goed uit en Panningen speelde de laatste minuten op safe. 

Einde, de 3 punten werden meegenomen naar Panningen! Enige punt van kritiek is dat we meer hadden kunnen/moeten scoren, maar de overwinning is dik verdiend!