Merefeldia JO15-1 - Panningen JO15-1 6-3

Doelpunten: Ayoub Amhaouch, Jordi Kirkels en Justin Cieslak

Vandaag de wedstrijd tegen Merefeldia, nieuwe ronden, nieuwe kansen. Want het moest beter dan vorige wedstrijd en het zou moeten kunnen, want in de voorbereiding troffen we dit team al een keer en wisten dus wat we konden verwachten.

Panningen begon slecht en zat er niet kort op, waardoor Merefeldia vrij kon indribbelen en uithalen. 1-0. De 2-0 kwam tot stand door een onverdiende strafschop, na een "vermeende" handsbal. Vervolgens kwam Merefeldia zelfs op 3-0, waarbij het weer vrij door de verdediging heen kom dribbelen. Jordi was het zat, hij zetten zelf van achteruit een aanval op en was vervolgens zelf voorin het eindstation. Met een mooi schot, schoot hij de 3-1 binnen. Helaas, was dit geen ommekeer. Merefeldia mocht nog vrij aanleggen voor de 4-1 en die werd ook benut.

De tweede helft moest feller, zoals vooraf werd afgesproken en dat werd het gelukkig ook. Helaas was het Merefeldia, dat ook fel begon en op 5-1 kwam. De taken werden de tweede helft wel opgepakt en hierdoor kwamen we tot onze 2de goal. Ayoub, zette druk en kon vervolgens vrij binnenschieten. 5-2. Panningen begon beter te voetballen en eindelijk kwam er weer iets van voetbal in de ploeg, toch was het Merefeldia dat de 6-2 scoorde. Panningen deed nog iets terug via Justin en zetten de eindstand op 6-3

Volgende week zullen we vanaf het begin scherp moeten starten, om onze 2de competitieoverwinning binnen te slepen.