ScreenHunter 1850 Sep. 23 09.31

Panningen-Egchel JO15-1 - Venray JO15-2 2-3
JO15-1 verliest van effectief Venray JO15-2
Goals: Dion Vogelsangs en Ayman Kasmi

Na een uitstekende voorbereiding, waarin IVO JO15-1 en Maasbree JO15-1 werd verslagen, gelijk gespeeld tegen Reuver JO15-1 en met goed voetbal werd verloren van Helden JO15-1. Stond vandaag de eerste competitie wedstrijd op het programma en wel tegen het sterke Venray JO15-2.
Panningen-Egchel begon sterk aan de wedstrijd en overheerste de eerste 15/20 minuten, ondanks dat het afentoe rommelig en onrustig aan de bal was, gaf het weinig tot niks weg en creëerde zelf enkele kansen. Echter was het Venray dat op 0-2 voorsprong kwam, de 2 fouten die achterin werden gemaakt, werden genadeloos afgestraft. Panningen-Egchel kwam al snel terug, op een perfecte voorzet werd vliegensvlug gereageerd door Ayman, 1-2. Vervolgens kreeg Venray hun 3de kans en ook deze werd door het effectieve Venray benut. Maar de wedstrijd was nog zeker niet gespeeld, bij een goede strakke diepte bal werd Dion weggestuurd en zette de 2-3 op het scorebord.

Rust, de spelers en ook technische staf hadden in de gaten, dat het nog zeker niet gespeeld was en kwamen tot het bod gemotiveerd uit het kleedlokaal. Panningen-Egchel nam de tweede helft het heft in eigen handen en domineerde het spel, helaas beloonde we ons zelf niet met de meer dan dik verdiende gelijkmaker. De laatste 10/15 minuten werden onnodig agressief en de commotie liep bij enkele hoog op en hierbij brak Panningen-Egchel nog een keer gevaarlijk door. De Venrayse verdediging had even geen grip meer op Dion en haalde deze net in de 16 neer. Penalty! Helaas is niet elke penalty een doelpunt en zo ook deze. Eindstand 2-3. Verder eindigde de wedstrijd nog onnodig met 3 gele en 1 rode kaart.

Gezien het spelbeeld kunnen we hier de rest van de competitie mee vooruit en gaan we er een leuk seizoen van maken. Daarnaast zullen vanavond nog een groot deel van de spelers gaan genieten van het spektakelstuk VVV Venlo - NAC Breda, de spelers die hier aanwezig zijn: Veel Plezier!