beertje
Hallo! Mijn naam is Timo Peeters en woon op de Kerkstraat 54, dus dat is bij Bakkerij Teun. Ik ben op 24 juli 2012 geboren in Roermond. Mijn ouders zijn Tom Peeters en Leonie Verbugt. Ik speel in de JO8-2 en mijn trainers zijn Mo en Ronald. Ik sta overal op het veld! Ook keepen doe ik heel graag.
Ik geef altijd 100% inzet en ik kan al heel goed het spel overzien. Ik moet nog wel een klein beetje oefenen op dribbelen en de bal overspelen. Mijn favoriete voetbalclubs zijn Ajax en PSV en mijn favoriete voetballer is Donny van de Beek.
Mijn favoriete spellen zijn Lego Ninjago en Grand Turismo. Op de televisie kijk ik graag naar The A-Team, Flodder en Formule 1. Gym is het allerleukste schoolvak, maar rekenen, schrijven en lezen vind ik saai!
Ik weet nog niet wat ik later wil worden als ik groot ben. Maar ik weet wel dat ik frietjes en frikandel speciaal super lekker vind! En erwten vind ik super vies.

Vanmiddag betreedt Timo aan de hand van de Panningencaptain de grasmat van 'Panningen-Noord'. Onder zijn arm een bal en in zijn hand een €5,00 giftcard van INTERTOYS PANNINGEN. De bal is bestemd voor de jeugdafdeling.

ScreenHunter 4186 Feb. 08 15.50