beertje

Hallo! Mijn naam is Ties Daniels en ik woon op de Fleurkesweg 3A in Panningen. Ik ben op 5 mei 2010 geboren in Heibloem. 

Mijn ouders zijn Ronald Daniels en Bernadette Verhaegh. Ik speel in de JO9-1 en mijn trainers zijn Jop Rutten en Roy Schijven. Ik sta het liefst voorin want ik kan heel goed voetballen en aanvallen! 
Ik moet nog wel een klein beetje oefenen op voorzetten geven. Mijn favoriete voetbalclubs zijn Real Madrid, Ajax en natuurlijk SV Panningen. Mijn favoriete voetballer is natuurlijk Ronaldo! Ik wil later net zo goed worden als hij. 
Op de computer speel ik altijd FIFA en op TV kijk ik altijd naar Studio Sport. Rekenen vind ik het allerleukste op school maar begrijpend lezen vind ik maar heel erg saai. Later wil ik profvoetballer worden! Daarom moet ik heel veel pizza eten en vooral geen broccoli want dat vind ik heel erg vies!

Vanmiddag betreedt Ties aan de hand van de Panningencaptain de grasmat van 'Panningen-Noord'. Onder zijn arm een bal en in zijn hand een €5,00 giftcard van INTERTOYS PANNINGEN. De bal is bestemd voor de jeugdafdeling.

ScreenHunter 1157 Mar. 15 18.33