beertje
Pupil van de week.

Hallo! Mijn naam is Sen Vlieks en ik woon op de Steenbakkersstraat 9 in Panningen. Ik ben op 20 april 2011 geboren en mijn ouders zijn Roy Vlieks en Petra Gommans. Ik speel in de JO9-5 en mijn trainers zijn Sjors Jacobs en papa. Ik kan overal in het veld staan omdat ik heel goed kan dribbelen, overspelen, kappen en een schouderduw geven. Ik moet nog wel een klein beetje oefenen om na een actie heel snel te versnellen.
Mijn favoriete voetbalclub is SV Panningen en mijn favoriete spelers zijn Tjesco, Siem en Kess van de JO9-5. Ik speel heel graag Super Mario en op TV kijk ik altijd naar De Magische Schoolbus. Computeren vind ik het allerleukste schoolvak en schrijven vind ik maar heel erg saai. Later als ik groot ben wil ik politieman worden! Frietjes vind ik super lekker en spruitjes vind ik echt vies!

Vanavond betreedt Sen aan de hand van de Panningencaptain de grasmat van 'Panningen-Noord'. Onder zijn arm een bal en in zijn hand een €5,00 giftcard van INTERTOYS PANNINGEN. De bal is bestemd voor de jeugdafdeling


ScreenHunter 3126 Apr. 08 20.05