beertje
Hallo! Mijn naam is Cas Peeters en ik woon op de Ruijsstraat 50 in Helden. Ik ben op 26 oktober 2013 geboren in Venlo. Mijn ouders zijn Marcel Peeters en Joyce Bouten. Ik speel bij de kabouters en mijn trainers zijn Roy Schijven, Martijn Manders en papa.
Ik kan overal op het veld spelen want ik kan heel goed hard schieten! Ik moet nog wel een klein beetje oefenen op aanvallen. Mijn favoriete voetbalclub is Ajax en mijn favoriete speler is papa. Scula vind ik het allerleukste computerspel en op de televisie kijk ik altijd naar Ninjago.

Op school vind ik buiten spelen het allerleukste en rekenen vind ik maar saai. Later als ik groter ben, wil ik politieman worden. Als we gaan eten, hoop ik altijd dat we dan frietjes gaan eten, want die vind ik superlekker. Stamppot van rode kool vind ik supervies.

Vanmiddag betreedt Cas aan de hand van de Panningencaptain de grasmat van 'Panningen-Noord'. Onder zijn arm een bal en in zijn hand een €5,00 giftcard van INTERTOYS PANNINGEN. De bal is bestemd voor de jeugdafdeling.

ScreenHunter 3908 Oct. 13 09.16