beertje

Hallo! Mijn naam is Jolie Leenders en ik woon op de Beekstraat 52. Ik ben geboren op 19 juli 2011 in Venlo. Mijn ouders zijn Bram Leenders en Saskia Peters. Ik voetbal bij de kabouters en mijn trainers zijn Ronald, Roy, John en Mo. Ik sta het liefst altijd te verdedigen voor de goal want dat kan ik super goed. 

Ik moet nog wel een klein beetje oefenen met het dribbelen van de bal. Mijn favoriete teams zijn natuurlijk SV Panningen en het Nederlands dameselftal en de beste voetballers zijn papa en Lieke Martens. Ik maak altijd heel graag verhaaltjes op de computer en ik kijk heel graag naar YouTube. 

Ik kijk ook heel graag naar Disney-films en op school doe ik heel graag schrijven en lezen. Maar rekenen vind ik heel erg saai. Als ik later groot ben wil ik net zo'n grote voetbalster worden als papa en Lieke Martens. Daarom moet ik heel veel friet en frikandellen eten! 

Vanmiddag betreedt Jolie aan de hand van de Panningencaptain de grasmat van 'Panningen-Noord'. Onder haar arm een bal en in zijn hand een €5,00 giftcard van INTERTOYS PANNINGEN. De bal is bestemd voor de jeugdafdeling.

ScreenHunter 3500 May. 19 09.30