beertje

Pupil van de week.


Hallo! Mijn naam is Luuk Snijders, ik ben 7 jaar en ik woon op de Wethouder Tielenstraat 6 in Egchel. Mijn ouders zijn Bart Snijders en Veron van Melick. Ik speel in de JO8-1 en mijn trainers zijn papa Bart en Bart Janssen. Het liefste speel ik in de aanval want ik kan geel goed schijnbewegingen maken, passeren en dribbelen. Ik moet nog wel een klein beetje oefenen op schieten met rechts. Mijn favoriete club is PSV en de beste spelers zijn Neymar en Messi.

FIFA vind ik het allerleukste spel en op TV kijk ik altijd naar Freeks Wilde Wereld en The Voice Of Holland. Schrijven vind ik super leuk op school entaal vind ik heel erg saai. Later als ik groot ben wil profvoetballer worden. Thuis hoop ik altijd dat we frietjes gaan eten want dat vind ik super lekker. En van rode kool houd ik helemaal niet.

Vanmiddag betreedt Luuk aan de hand van de Panningencaptain de grasmat van 'Panningen-Noord'. Onder zijn arm een bal en in zijn hand een €5,00 giftcard van INTERTOYS PANNINGEN. De bal is bestemd voor de jeugdafdeling.
ScreenHunter 4073 Dec. 08 08.21