Vorige week is Panningen/Egchel JO.19-1 in het nieuw gestoken. Zij werden verrast met een compleet nieuwe outfit.
Deze nieuwe tenues zijn gesponsord door Café Pierke.
Ook mocht dit team nieuwe inloopshirts in ontvangst nemen. Deze zijn gesponsord door sport2000 Panningen.

Namens de sponsorcommissie werden beide sponsoren van harte bedankt voor deze sponsoring.
Namens Café Pierke werden Pier en Marleen bedankt met een atttentie.  Namens sport2000 werd Herman de Bruijn bedankt voor deze gulle geste.
Roy Reijnen had namems de sporsorcommissie de eer om beide sponsoren te bedanken.

Onnodig te zeggen dat de spelers van de  JO.19-1 zeer in zijn nopjes waren met deze nieuwe tenues en inloopshirts.
De foto's spreken voor zich....

Kaboutervoetbal
Al enkele seizoenen nemen enkele teams van SV Panningen deel aan het kaboutervoetbal en. Het kaboutervoetbal wordt georganiseerd door de verenigingen in de regio Helden.
Het is geen landelijke of regionale organisatie van de KNVB. De deelnemende verenigingen willen met het kaboutervoetbal bereiken dat kinderen van 5 jaar, kennismaken met het voetbal. Het doel is dan ook om de jongens en meisjes zoveel mogelijk te laten voetballen.

Hoe ziet het kaboutervoetbal eruit
De wedstrijden worden gespeeld op een voetbalveld met lengte tussen 30 meter en breedte 20 meter. Er wordt gespeeld met 4 tegen 4 veldspelers (geen keepers). Er is geen maximum aan wisselspelers en er mag onbeperkt doorgewisseld worden. Jongens en meisjes die voor 1 oktober de leeftijd van 5 jaar hebben kunnen lid worden van SV Panningen om deel te nemen aan het kaboutervoetbal. Dus hebben jongens en meisjes interesse, dan kunnen ze contact opnemen met Hay Daniels (077-3075112 of 06-24100319).