De JO.15-1 boekte een ruime overwinning op de fusieclub uit Meerlo en Wanssum.

Sv United JO.15-1 werd met 0-4 verslagen. Een uitstekende prestatie van het team van Davy Litjens.

De doelpunten werden gemaakt door:

1-0 Glenn Verschaeren
2-0 Dion Vogelsangs
3-0 Tygo Gommans
4-0 Max Lenders
Door een prachtige 2-0 overwinning op directe concurent Belfeldia JO.15-1 is Panningen / Egchel JO.15-2 niet meer te achterhalen in de stand.
Ondanks het gure weer liet de thuisploeg zien dat de hoge klassering geen toeval is.  De 2-0 overwinning was het resultaat en werd natuurlijk met gejuich ontvangen.

Het kampioenschap is een feit. Een dikke proficiat voor de spelers en trainers van dit team.
Ze onderstaand de kampioenen en de stand in de derde klasse 302 najaar.

ScreenHunter 2574 Dec. 09 11.17

ScreenHunter 2550 Dec. 08 15.39
Kaboutervoetbal
Al enkele seizoenen nemen enkele teams van SV Panningen deel aan het kaboutervoetbal en. Het kaboutervoetbal wordt georganiseerd door de verenigingen in de regio Helden.
Het is geen landelijke of regionale organisatie van de KNVB. De deelnemende verenigingen willen met het kaboutervoetbal bereiken dat kinderen van 5 jaar, kennismaken met het voetbal. Het doel is dan ook om de jongens en meisjes zoveel mogelijk te laten voetballen.

Hoe ziet het kaboutervoetbal eruit
De wedstrijden worden gespeeld op een voetbalveld met lengte tussen 30 meter en breedte 20 meter. Er wordt gespeeld met 4 tegen 4 veldspelers (geen keepers). Er is geen maximum aan wisselspelers en er mag onbeperkt doorgewisseld worden. Jongens en meisjes die voor 1 oktober de leeftijd van 5 jaar hebben kunnen lid worden van SV Panningen om deel te nemen aan het kaboutervoetbal. Dus hebben jongens en meisjes interesse, dan kunnen ze contact opnemen met Hay Daniels (077-3075112 of 06-24100319).

Toernooi info

Datum: november 2018

Sportvrienden ,

net zoals in voorgaande jaren willen wij als jeugdafdeling van sv Panningen in de maand juni weer een lager D en C toernooi organiseren. Dus voor 2e en 3e klasse JO13 en JO15

De data van deze toernooien zijn

zaterdag     01 juni 2019        lager D toernooi / JO13
zondag        02 juni 2019         lager C toernooi / JO15

Voor al onze toernooien gelden de leeftijdsnormen van de KNVB.
Zoals bekend vragen wij geen inschrijfgeld voor onze toernooien

Graag verwachten wij jullie inschrijvingen via mail op onderstaand mailadres

Met vriendelijke sportgroeten,

Roger van Hensberg
toernooi secretaris sv Panningen
Mulgouwsingel 98
5932 TT Tegelen

06-53375431

Onderstaand de toernooien waar de jeugdteams zich voor kunnen inschrijven. Onderstaand schema wordt regelmatig ververst. Dus hou deze site in de gaten voor nieuwe toernooien.

ScreenHunter 2442 Nov. 30 20.49