SV Panningen kan terugkijken op een zeer geslaagde 7de editie van het Dotje Toernooi. Een uitverkocht toernooi met maar liefst 54 teams en daaropvolgend een geweldig gezellige feestavond.

Er was dit jaar gekozen om het herentoernooi op te splitsen in een prestatieve en een recreatieve tak. Mooi om te zien dat dit aan bleek te sluiten op de wensen van de deelnemende teams, gezien de verdeling van 4 prestatieve en 4 recreatieve poules. Daarnaast natuurlijk nog het damestoernooi met 6 deelnemende teams.

Ook de weergoden bleken het toernooi uiteindelijk goed gezind. Ondanks verontrustende voorspellingen eerder in de week bleef het de hele dag droog en kon het toernooi onder perfect voetbalweer afgewerkt worden. Het toernooi is bovendien uiterst sportief verlopen, wat een groot compliment is aan alle deelnemende teams. Net voor 18.00u waren alle wedstrijden gespeeld, wat uiteindelijk onderstaande uitslag heeft opgeleverd:

Heren prestatief:
  • 1ste plaats: Vergane Glorie
  • 2de plaats: De Heere van Meijel
  • 3de plaats: Inter ‘80

Heren recreatief:
  • 1ste plaats: Harde kern boomkwekerij Reijnen
  • 2de plaats: VV Flexibal
  • 3de plaats: MSQUAD

Dames:
  • 1ste plaats: Linksbuitenadem
  • 2de plaats: MVC DA1
  • 3de plaats: Speedo Blauwzalus
Na afloop van het toernooi was het uiteraard tijd voor de ‘derde helft’. In de grote feesttent achter de kantine nam DJ Willie plaats achter de draaitafels en vanaf het einde van de middag was dit de start voor een geweldige avond. Later op de avond heeft ook DJ Pieet nog zijn opwachting gemaakt op het podium. Met zijn ‘Foute uur’ kreeg ook hij de sfeer er geweldig in bij de feestvierders uit de hele regio. Tot aan sluitingstijd bleef het super gezellig in en om de feesttent en in de kantine.

Dit alles was uiteraard niet mogelijk geweest zonder de inzet van alle vrijwilligers die in de voorbereidingen, tijdens de dag zelf en na het toernooi hun handen uit de mouwen hebben gestoken. Een groot woord van dank hiervoor! Uiteraard ook een groot woord van dank aan alle sponsoren die ons ook tijdens deze editie weer hebben ondersteund. Top!

Hopelijk tot ziens op donderdag 21 mei volgend jaar tijdens het Dotje Toernooi 2020!