beertje
Aandachtspunten bestuursvergadering 20-02-2019:

Jeugd
De nieuwe commissie die de intensivering van de samenwerking met SV Egchel gaat bekijken heeft inmiddels 2 bijeenkomsten gehad. De volgende stap is het uitwerken van diverse scenario’s over met name de accommodatie(s) en ook het kostenplaatje hiervan in beeld te brengen. De jeugdcommissie heeft inmiddels de inventarisatie inzake de leiders/trainers voor het grootste deel binnen. Nu kan er gericht gezocht worden naar mensen voor op de open plaatsen. Parralel daaraan loopt de indeling van de jeugd, inventarisatie is uitgezet, moet deze maand binnen zijn. Op 1 april is jeugdleiders- en indelingsvergadering. De kleinere commissie die bezig is met het technische aspect zoekt naar een juist plan om het niveau omhoog te krikken.

Senioren
De zoektocht naar een trainer voor Panningen 2 is nog in volle gang. Tevens wordt er nog gekeken naar de verdere invulling van het kader rondom de selectie. Naast Bart Stevens zal ook Sjaak de Bruijn aansluiten bij de senioren technische commissie. Ed Schatorie en Ronald Goutier zullen aan het eind van het seizoen uit deze commissie gaan. Aangezien Karel Thielen tijdelijk is uitgeschakeld bij Panningen 2 zullen Maurice Zelen en Sjaak de Bruijn voorlopig zijn taken overnemen.

Activiteiten/kantine
Deelnemersveld van het top E toernooi wordt weer langzaam bekend gemaakt. Inschrijving voor het Dotje toernooi zal binnenkort open gaan.

Accommodatie
Oude TL-lampen zijn allemaal vervangen door energiezuinigere LED lampen. Bekeken wordt om nog iets te doen aan de isolatie van de bestuurskamer. Diverse offertes worden opgevraagd dan besluiten of we hier iets mee kunnen.