Aandachtspunten bestuursvergadering 22-5-2018:

Jeugd

Commissie samenwerking is bij elkaar geweest, aangescherpte samenwerking jeugdafdeling SV Egchel en SV Panningen is verder uitgewerkt tot een nieuwe overeenkomst. Het bestuur is akkoord, indien bestuur SV Egchel ook akkoord is kan deze kan getekend worden.

Vrijdag 11 mei is er avond geweest waarop alles rondom de samenwerking van de meisjes en dames is gepresenteerd en officieel is bekrachtigd, Sporting Peel en Maas is de nieuwe naam. Goede zaak voor de toekomst van het meisjes- en damesvoetbal in de regio.

De conceptindelingen voor de jeugd zijn klaar, eerste opzet over welk team op welke locatie speelt is ook gemaakt, dit wordt weer gebruikt als basis voor de veldindelingen met trainingen / wedstrijden volgend seizoen. Ook kan de inventarisatie van de tenues aan de hand van deze indeling gaan gebeuren.

Senioren

Informatie over de indeling volgend seizoen is binnen. Hopen op 6 teams, maar wordt lastig, keuze moet nog gemaakt worden. Verder moet de indeling nu definitieve vorm gaan krijgen richting het nieuwe seizoen. Daarnaast blijft het zoeken naar stafleden voor de diverse teams.

Activiteiten/kantine

Dotje-toernooi was, ondanks minder teams vanwege KNVB-programma, toch weer zeer geslaagd. Dus men kan weer gaan evalueren en vooruit kijken naar volgend jaar. Wedstrijd tegen VVV was ook een geslaagde activiteit. Organisatie top E toernooi is nog in volle gang, er is veel vertrouwen in een succesvolle editie.

Accommodatie

Is wat onduidelijkheid over het gebruik van de velden tijdens wedstrijden / trainingen geweest afgelopen seizoen. We zullen als bestuur kijken op welke manier we alle betrokkenen beter kunnen informeren over het wel/niet gebruiken van (bepaalde) velden.