Kledinglijn SV Panningen nu beschikbaar bij Sport 2000 de Bruijn.

SV Panningen is met Sport 2000 de Bruijn en Masita een sponsorcontract overeen gekomen inzake de levering van tenues uit de Masita collectie.

Ook is er in goed overleg een “SV Panningen kledinglijn” ontwikkelt welke nu beschikbaar is bij Sport 2000 de Bruijn en daar ook verkrijgbaar is. De kledinglijn betreft trainingspak, T-shirt, sweater, windbreker, coachjas en softshell jack.  Dit natuurlijk in de kleur groen en met SV Panningen logo.

Natuurlijk kunt u deze sportkleding online bestellen. Dit kan via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag duidelijk kleding, artikelnummer, maat en uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer vermelden. U krijgt dan bericht wanneer u de kleding kan afhalen.

Voorzitter Frank Wilms van de sponsorcommissie is blij met deze overeenkomst en spreekt van een goede overeenkomst voor al de betrokken partijen. Ook spreekt hij zijn dank uit naar Masita en Sport 2000 de Bruijn voor de sponsoring van SV Panningen.

ScreenHunter 324 Nov. 09 08.48

SEIZOEN 2017-2018
Senioren + veteranen + dames > 18 € 148,-
Senioren tevens vrijwilliger € 60,-
Junioren A € 96,-
Junioren B € 91,-
Junioren C € 86,-
Junioren D € 81,-
Junioren E € 77,-
Junioren F € 65,-
Kabouters € 43,-
Passief lid € 46,-
Passief lid 65+ € 36,-
Vrijwilligers € 15,-
Combinatie veld + zaal  € 211,-
Wil jij lid worden van SV Panningen? Vul dan ons   Aanmeldingsformulier   in, print het uit en lever het volledig ingevuld en ondertekend in bij een van onderstaande personen.

Mark Daniels, Generaal Ritchiestraat 54, 5981 GC, Panningen, 06-42152454, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hay Daniels, 18 Novemberring 93, 5981 EV, Panningen, 077-3075112, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mochten er nog vragen zijn over het lidmaatschap of het formulier kun je uiteraard contact opnemen met een van beide personen.
Hay is contactpersoon betreffende de jeugd en Mark betreffende alle overige leden.
Wij hopen je binnenkort te mogen begroeten als lid van SV Panningen. Bedankt!
Postadres:
SV Panningen