Spetters 

 

 

EEN ALC0HOLIST IS IEMAND DIE MEER DRINKT DAN ZIJN EIGEN DOKTER 

 

Het is vandaag vrijdag 1 augustus 2014. 

 

Danny Blind 

 

  • Weerman Frank Deboosere (België): 56.
  • Schrijver Guus Kuijer: 72.
  • Jorge Guillermo, ex-man van prinses Christina: 68.
  • Jarig vandaag de (ex) voetballers, scheidsrechters, trainers, verslaggevers, enz.: Sébastien Pocognoli (27), Bastian Schweinsteiger (30), Hasan ?a? (38), Nwankwo Kanu (38), David James (44), Gertjan Verbeek (52), Danny Blind (53), Adrie van Kraaij (61), Cor v. d. Gijp (83).
  • 1 Augustus 2007: In Minneapolis stort tijdens de avondspits de veertig jaar oude I-35W Mississippi River Bridge over de Mississippi in.

 

 

 

Transfer na transfer na transfer.... 
 
Clubliefde? Nooit van gehoord..... 
 
PSV: Nog veel werk aan de winkel. 
 
Worden de velden nog gesproeid deze zomer? Waarschijnlijk niet..... 
 
Uitgespetterd! 

 

Knuurke 

 

De laatste stuiptrekkingen? 

Meer lachen? Dat kan, maar dan wel HIER klikken! 

 

De Tien: beste penaltynemers van dit moment 

Radamel Falcao 
De penalty's van deze man berusten stuk voor stuk op pure kracht. De snelheid van zijn schoten laat keepers vrijwel altijd kansloos. Falcao lijkt de bal telkens weer door het net heen te willen rammen met z'n ijzersterke rechtervoet. 

 

Vraag van de dag 

Antwoord op de VRAAG VAN DE DAG van 31 juli: Het was Raymond Mommens die 614 wedstrijden in de 1e Klasse van het Belgische voetbal speelde voor Lokeren en Charleroi. 

 

Knuurquiz 

De vertrouwde rebus verdween (tijdelijk?) in de ijskast. Daarvoor in de plaats al een hele tijd de KNUURQUIZ! De oplossing kan een voetballer van nu of uit het verleden zijn. Ook kan het gaan om een term of begrip uit de voetballerij. Laat u verrassen en probeer achter de oplossing te komen. 
(Maandag komt de oplossing.) 

 

We gaan u weer op de hoogte houden wat er allemaal gebeurt in de Vierde Klasse E. Van alle ploegen die in deze klasse spelen kunt u berichtjes verwachten. Verslagen, topscorers, schorsingen, enz. De eerste spelesmutaties zijn al binnen. Klik hier om deze te bekijken.  

 

Möpke van Knuurke 

 

Uitslag poll 224 

 

Voorspel de eindstand in 4E 

Enkele jaren geleden begonnen we ermee: het voorspellen van de eindstand van de klasse waarin Panningen 1 uitkomt. Afgelopen seizoen deden 35 personen mee. We hopen komend seizoen op nog meer deelname. Succes. Stuur uw voorspelling voor zaterdag 6 september 2014 met foto naar: info@scknuurke.nl Klik hier om nog meer voorspellingen te bekijken. 

 

De voorspelling van: Bert Buys 

 
1. PANNINGEN 
2. Haelen 
3. HBSV 
4. MVC '19 
5. Swalmen 
6. EMS 
7. TSC '04 
8. RKSVN 
9. FCV Venlo 
10. Belfeldia 
11. GFC '33 
12. Spcl. Leeuwen 

 

Speelschema 4E 

Panningen start de competitie op zondag 7 september in de Vierde Klasse E met een thuiswedstrijd tegen GFC '33. Een week later staat de uitwedstrijd tegen RKSVN op het programma. Klik hier om het complete speelschema te bekijken. 

 

In de wandelgangen: Met de neus op de feiten!  

In de Wandelgangen. DE MEEST COMPLETE SITE voor het amateurvoetbal dat velen zo na aan het hart ligt. U kunt hier de hele Vierde Klasse E (en andere klassen) live volgen. Neem eens een kijkje! Ook voor bekerwedstrijden trouwens. 

 

Verjaardagskalender 2014 

 

Gefeliciteerd!