Spetters 

 

 

HALF BEZOPEN IS EEN GEBREK AAN DOORZETTINGSVERMOGEN 

 

Het is vandaag maandag 20 oktober 2014. 

 

Stan Valckx 

 

  • Rapper en acteur Snoop Dogg: 43.
  • Presentator Robert ten Brink: 59.
  • Politicus Piet Hein Donner (CDA): 66.
  • Jarig vandaag de (ex) voetballers, scheidsrechters, trainers, verslaggevers, enz.: Michel Vorm (31), Kristian Bak Nielsen (32), Francisco Javier Rodrguez (33), Pieter de Vries (43), Sander Boschker (44), Stan Valckx (51), Ian Rush (53), Claudio Ranieri (63), Mikan Jovanovic (67).
  • 20 Oktober 1840: Het gipsverband wordt uitgevonden door de Belgische chirurg Louis Seutin.

 

 

 

Bree eervol ten onder tegen topklasser EVV. 
 
U kunt weer meedoen aan de toto! 
 
De Eagles vliegen! 
 
Nieuw visitekaartje al gezien? 
 
Zondag weer competitievoetbal! 

 

Knuurke 

 

Men doet maar wat 

Meer lachen? Dat kan, maar dan wel HIER klikken! 

 

De Tien: duurste wagens waar spelers in rondscheuren 

Obafemi Martins (318.777 euro) 
Ooit leek Obafemi Martins bij Internazionale hard op weg om aan te haken bij de absolute wereldtop. Inmiddels vult deze Nigeriaanse aanvaller zijn zakken bij Seattle Sounders FC in Amerika. Maar met deze N50M Lamborghini in je bezit, maakt de plaats waar je rijdt ook niet zoveel meer uit. 

 

Vraag van de dag 

Antwoord op de VRAAG VAN DE DAG van 19 oktober: De Fransman Just Fontaine, geboren in Marokko, scoorde tijdens het WK van 1958 13 keer voor zijn vaderland; nog steeds een record. 

 

Knuurke's Visitekaartje 

De Knuurquiz is verdwenen en moest plaatsmaken voor een ander soort puzzeltje. In elke Knuurier maar ook iedere week op de site voortaan een z.g. VISITEKAARTJE.  
Zet de letters van betreffend persoon in de juiste volgorde en u hebt de oplossing. Het gaat in ieder geval steeds om iemand die iets met voetbal te maken heeft of had, bij SV Panningen, nationaal of internationaal. Het is maar een aardigheidje en prijzen zijn er niet te winnen. Veel succes met het speurwerk!  
(Vrijdag krijgt u antwoord.) 

 

Toto 176 

Aanstaande zondag spelen de groenwitten uit tegen Sportclub Leeuwen. Klik hier om mee te doen aan toto 176. 

 

Mt ge bj zien! 

 

Weekend 25/10 - 26/10: Een uur terug in de tijd!  

 

Attentie! 

 

Mpke van Knuurke 

 

Interessante job 

SV Panningen is op zoek naar een Hoofd Jeugdopleiding (HJO). Deze functie is de spil binnen de afdeling jeugd. De HJO zorgt ervoor dat de afgesproken voetbal- en opleidingsvisie binnen de hele jeugdafdeling wordt uitgevoerd.  
Mocht u interesse hebben, dan kunt u contact opnemen met dhr. Peter Litjens van de jeugdcommissie.  

 

We gaan u weer op de hoogte houden wat er allemaal gebeurt in de Vierde Klasse E. Van alle ploegen die in deze klasse spelen kunt u berichtjes verwachten. Verslagen, topscorers, schorsingen, enz. De eerste spelesmutaties zijn al binnen. Klik hier om deze te bekijken.  

 

In de wandelgangen: Met de neus op de feiten!  

In de Wandelgangen. DE MEEST COMPLETE SITE voor het amateurvoetbal dat velen zo na aan het hart ligt. U kunt hier de hele Vierde Klasse E (en andere klassen) live volgen. Neem eens een kijkje! Ook voor bekerwedstrijden trouwens. 

 

Verjaardagskalender 2014