Spetters 

 

Panningen E3 Kampioen 

 

 

SOMS HEB JE VAN DIE DAGEN DAT DE FEITEN ACHTER JOU AAN HOLLEN 

 

Het is vandaag zaterdag 22 november 2014. 

 

Torsten Frings 

 

  • Oscar Pistorius: 28.
  • Schaatscoach Bart Veldkamp: 47.
  • Boris Boem Boem Becker: 47.
  • Jarig vandaag de (ex) voetballers, scheidsrechters, trainers, verslaggevers, enz.: Marouane Fellaini (27), Peter Niemeyer (31), Torsten Frings (38). Jan Boonen, voormalig legendarisch bestuurslid van SC Knuurke, zou vandaag 88 jaar geworden zijn. Jan overleed op 11 november 1995.
  • 22 November 2005: Angela Merkel wordt de eerste vrouwelijke bondskanselier van Duitsland.

 

 

 

Uitslagen van onze jeugd? HIER! 
 
Weer een probleempje met de oude doos. Lees meer..... 
 
Proficiat E3! Volgende week nog meer te feliciteren?!  
 
Vergeet de toto niet! 
 
ALAAF! 

 

Knuurke 

 

Panningen 9 in 1984??????? 

 

Machtige topclubs van weleer die flink zijn weggezakt 

FerencvŠros 
In Hongarije is de recordkampioen (28 landstitels) weliswaar nog een grote speler, maar op het internationale toneel doet de grootmacht van weleer niet meer mee. Vroeger gooide FerencvŠros wťl hoge ogen in Europa. Op de foto zien we Zoltan Varga die ook nog voor Ajax uitkwam. 

 

Vraag van de dag 

Antwoord op de VRAAG VAN DE DAG van 21 november: Christian Ziege speelde voor o.a. AC Milan, Middlesbrough en Tottenham Hotspur. 

 

Knuurke's Visitekaartje 

De Knuurquiz is verdwenen en moest plaatsmaken voor een ander soort puzzeltje. In elke Knuurier maar ook iedere week op de site voortaan een z.g. VISITEKAARTJE.  
Zet de letters van betreffend persoon in de juiste volgorde en u hebt de oplossing. Het gaat in ieder geval steeds om iemand die iets met voetbal te maken heeft of had, bij SV Panningen, nationaal of internationaal. Het is maar een aardigheidje en prijzen zijn er niet te winnen. Veel succes met het speurwerk!  
De oplossing van bovenstaand visitekaartje is: Bjorn Kuipers. 
(Zondag komt er een nieuwe opgave.) 

 

Mooi voetbal-uitje vlak voor de finish van 2014 

Bij de veteranen had men het er wel eens over: Een voetbalwedstrijd in Engeland bezoeken. Sfeer en gezelligheid troef! Lichtpuntje in de donkere dagen rond Kerst. Dit jaar is het zover!  
Een groepje veteranen gaat naar de wedstrijd Newcastle-Everton. (HIER LEEST U ALLES!
Dus op zaterdag na Kerst (27-12) 's middags vertrekken. Hoogtepunt wordt een bezoek aan Newcastle United ? Everton op zondag 28-12. Op dinsdag 30 december rond de middag zijn we weer back home. Misschien zijn er wel meer mensen die dit een aardige en gezellige jaarafsluiting vinden en met een groepje (uit Panningen) van deze trip gebruik willen maken! 
Voor meer info kunt u terecht bij Robert Lenders, 06-16122454. 

 

Hebbes! 

Meer lachen? Dat kan, maar dan wel HIER klikken! 

 

MŲpke van Knuurke 

 

De toto staat weer klaar  

Toto 179 staat klaar, klik hier om uw voorspellingen door te geven. 

 

Interessante job 

SV Panningen is op zoek naar een Hoofd Jeugdopleiding (HJO). Deze functie is de spil binnen de afdeling jeugd. De HJO zorgt ervoor dat de afgesproken voetbal- en opleidingsvisie binnen de hele jeugdafdeling wordt uitgevoerd.  
Mocht u interesse hebben, dan kunt u contact opnemen met dhr. Peter Litjens van de jeugdcommissie.  

 

We gaan u weer op de hoogte houden wat er allemaal gebeurt in de Vierde Klasse E. Van alle ploegen die in deze klasse spelen kunt u berichtjes verwachten. Verslagen, topscorers, schorsingen, enz. De eerste spelesmutaties zijn al binnen. Klik hier om deze te bekijken.  

 

In de wandelgangen: Met de neus op de feiten!  

In de Wandelgangen. DE MEEST COMPLETE SITE voor het amateurvoetbal dat velen zo na aan het hart ligt. U kunt hier de hele Vierde Klasse E (en andere klassen) live volgen. Neem eens een kijkje! Ook voor bekerwedstrijden trouwens. 

 

Verjaardagskalender 2014 

 

Gefeliciteerd!