Spetters 

 

 

RESULTAATGERICHT WERKEN IS NET ZOIETS ALS HOUTGERICHT TIMMEREN 

 

Het is vandaag vrijdag 25 juli 2014. 

 

AriŽl Jacobs  

 

  • Politica Ruth Peetooom (CDA): 47.
  • Cabaretier Paul Groot (Koefnoen): 47.
  • Bart de Kemp, componist: 55.
  • Jarig vandaag de (ex)voetballers, scheidsrechters, trainers, verslaggevers, enz.: Tom Hiariej (26), Jan Goossens (26), Kevin Phillips (41), AriŽl Jacobs (61).
  • 25 Juli 1909: Louis Blťriot vliegt als eerste Het Kanaal over.

 

 

 

Vier Brazilianen in het WK-dreamteam. Wie het snapt, mag het zeggen. 
 
En Robben ontbreekt....! 
 
Van Gaal goed gestart in de V.S. 
 
FC Utrecht nu al in de problemen. 
 
Ronde van Frankrijk beslist. Was behoorlijk saai na het wegvallen van enkele favorieten. 

 

Knuurke 

 

Omwille van hen die vielen..... 

 

De Tien: beste penaltynemers van dit moment 

Franck Ribťry 
Het nemen van een penalty is ťťn van zijn vele kwaliteiten. Door zijn mateloze precisie promoveert RibŤry een strafschop bijna altijd tot doelpunt. De Fransman zoekt, en vindt, het vaakst de rechter onderhoek. 

 

NaweeŽn 

Meer lachen? Dat kan, maar dan wel HIER klikken! 

 

Vraag van de dag 

Antwoord op de VRAAG VAN DE DAG van 24 juli: Dirk Kuijt scoorde 24 keer voor Oranje. 

 

Voorspel de eindstand in 4E 

Enkele jaren geleden begonnen we ermee: het voorspellen van de eindstand van de klasse waarin Panningen 1 uitkomt. Afgelopen seizoen deden 35 personen mee. We hopen komend seizoen op nog meer deelname. Succes. Stuur uw voorspelling voor zaterdag 6 september 2014 met foto naar: info@scknuurke.nl 

 

De voorspelling van: Theo Aelen 

 
1. PANNINGEN 
2. Swalmen 
3. FCV Venlo 
4. GFC '33 
5. MVC '19  
6. HBSV 
7. Haelen 
8. Belfeldia 
9. TSC '04 
10. RKSVN 
11. EMS 
12. Spcl. Leeuwen 

 

Loekelaik 

 

Onbetrouwbare FIFA maakt WK-dreamteam bekend..... 

 

Competitie-indelingen 

De competitie-indelingen van Panningen MB1, Panningen D1, Panningen D2,  
Panningen D3, Panningen E1, Panningen E2, Panningen E3, Panningen E4, Panningen E5,  
Panningen F1, Panningen F2 en Panningen F3 zijn bekend. Klik op een team of klik op de afbeelding. 

 

Knuurquiz 

De vertrouwde rebus verdween (tijdelijk?) in de ijskast. Daarvoor in de plaats al een hele tijd de KNUURQUIZ! De oplossing kan een voetballer van nu of uit het verleden zijn. Ook kan het gaan om een term of begrip uit de voetballerij. Laat u verrassen en probeer achter de oplossing te komen. 
(Maandag krijgt u de oplossing.) 

 

MŲpke van Knuurke 

 

Uitslag poll 223 

 

Jan Verberk overleden 

Afgelopen zaterdag is oud-voetballer Jan Verberk op 91- jarige leeftijd overleden. Verberk maakte furore bij SV Blerick. 
 
 
 
In 1951 stapte hij over naar VVV. In Venlo speelde Verberk twee seizoenen samen met onder meer Jan Klaassens, Gijs Nass en Herman Teeuwen. Na zijn actieve loopbaan werd Verberk trainer en had hij onder andere Panningen (hij was trainer van 1965 tot 1967 bij de groenwitten), Blerick, Geldrop en Volharding onder zijn hoede. Ook was Verberk jarenlang voorzitter van trainersvakbond VVON in Limburg. 

 

Indelingen Panningen A2, B2, C1 en C2 bekend 

De indelingen van Panningen A2, Panningen B2, Panningen C1 en Panningen C2 zijn bekend. Klik op een team om de indeling te bekijken of klik op de afbeelding. 

 

Bekerindelingen groepsfase 

De bekerindeling voor de standaard eams seizoen 2014/2015 is bekend. Het amateurseizoen trapt zoals gewoonlijk af met de bekende bekerwedstrijden. In iedere groep zitten vier teams. De wedstrijden worden gespeeld onder voorbehoud op 23, 26 en 30 augustus 2014. De groenwitten zijn ingedeeld bij Helden, BEVO en Venlosche Boys. 
Ook de bekerindelingen bij Panningen 2, Panningen 3, Panningen 4, Panningen A1 en Panningen B1 zijn bekend. Klik hiervoor op uw favoriete team. 

 

Speelschema 4E 

Panningen start de competitie op zondag 7 september in de Vierde Klasse E met een thuiswedstrijd tegen GFC '33. Een week later staat de uitwedstrijd tegen RKSVN op het programma. Klik hier om het complete speelschema te bekijken. 

 

We gaan u weer op de hoogte houden wat er allemaal gebeurt in de Vierde Klasse E. Van alle ploegen die in deze klasse spelen kunt u berichtjes verwachten. Verslagen, topscorers, schorsingen, enz. De eerste spelesmutaties zijn al binnen. Klik hier om deze te bekijken.  

 

In de wandelgangen: Met de neus op de feiten!  

In de Wandelgangen. DE MEEST COMPLETE SITE voor het amateurvoetbal dat velen zo na aan het hart ligt. U kunt hier de hele Vierde Klasse E (en andere klassen) live volgen. Neem eens een kijkje! Ook voor bekerwedstrijden trouwens. 

 

Verjaardagskalender 2014 

 

Gefeliciteerd!