Spetters 

 

 

EEN KERSTKAARS IS EEN MOOI IETS. DEZE MAAKT HELEMAAL GEEN GELUID EN SCHENKT ZICHZELF ZACHTJES WEG. 

 

Het is vandaag maandag 22 december 2014. 

 

Hans Kraaij Jr. 

 

  • Zanger Theo Diepenbrock: 82.
  • Darter Gary Anderson: 44.
  • Singer-songwriter Basshunter: 30.
  • Jarig vandaag de (ex) voetballers, scheidsrechters, trainers, verslaggevers, enz.: Roy Beerens (27), Raymond Fafiani (31), Hans Kraaij Jr. (55), Bernd Schuster (55).
  • 21 December 1990: Lech Wa??sa wordt beëdigt als president van Polen.

 

 

 

Geen winnaar Limburgse derby. 
 
Feyenoord wint net. 
 
Ajax wint in de slotfase door invallers. 
 
Nieuwjaarsreceptie. Zie poster bij spetters. 
 
Bepaalde zaken worden wegens omstandigheden later ververst dan gebruikelijk. 

 

Knuurke 

 

Tonnie, tomme nae! 

 

TONNIE 
 
Kastelein. Geen betere. 
Man, vader, opa, broer. Wat boften ze met jou. 
Groenwit. Je dácht zelfs in die kleuren. 
Oranje. Fanatieker kon bijna niet. 
Gladbach. Jouw mansjaft. 
Wandelen. Genieten. 
Dotjetoernooi. Gangmaker. 
Vastelaovend. Werken en meedoen. 
In de buut. Geen probleem. 
SV en SC. Hadden een dikke streep voor. 
Humor. Droog, gevat en zeker nooit kwetsend. 
Ziek. Onaanvaardbaar. 
Afscheid. Onvermijdelijk en oneerlijk. 
 
Hoije en bedankt vur alles. 
Idderein hiel veul sterkte. 
 
SV Panningen 
SC Knuurke 

 

 

 

Gênante ruzies tussen trainers en spelers 

Sir Alex Ferguson versus David Beckham (Manchester United) 
De twee leken goed met elkaar door een deur te kunnen, maar toen een woedende Ferguson met zijn schoen een snee in het gezicht van Beckham schopte waren de rapen gaar. Een paar maanden later ging Beckham naar Real Madrid. 

 

Ludwig II 

Meer lachen? Dat kan, maar dan wel HIER klikken! 

 

Knuurke's Visitekaartje 

De Knuurquiz is verdwenen en moest plaatsmaken voor een ander soort puzzeltje. In elke Knuurier maar ook iedere week op de site voortaan een z.g. VISITEKAARTJE.  
Zet de letters van betreffend persoon in de juiste volgorde en u hebt de oplossing. Het gaat in ieder geval steeds om iemand die iets met voetbal te maken heeft of had, bij SV Panningen, nationaal of internationaal. Het is maar een aardigheidje en prijzen zijn er niet te winnen. Veel succes met het speurwerk! 
(Vrijdag krijgt u de oplossing.) 

 

Vraag van de dag 

Antwoord op de VRAAG VAN DE DAG van 20 december: Werder Bremen won na Bayern München het vaakst de DFB Pokal. 

 

Niet vergeten 

 

Winteravondtraining 

De winteravondtraining van 2014 was dit jaar op vrijdag 12 december. Het was weer supergezellig. Door omstandigheden nu pas de foto's. Klik hier om ze te bekijken. 

 

Feestavond veteranen 

Op zaterdag 13 december hadden de veteranen van de SV Panningen weer eens een feestavond. Wilt u er meer over weten? Klik dan hier voor meer info en de foto's. 

 

Roel Schreurs nieuwe trainer SV Panningen 

Wij zijn verheugd met de aanstelling van Roel Schreurs als nieuwe hoofdtrainer van de SV Panningen voor het seizoen 2015-2016. Roel is op dit moment trainer van VV Haelen in zijn woonplaats. Hij is 42 jaar, getrouwd en vader van 2 kinderen. Als speler is Roel begonnen in de jeugd van Haelen en daarna doorgestroomd naar het eerste elftal. Vervolgens heeft hij op hoog amateurniveau gespeeld bij RFC Roermond, Wilhelmina?08 en Rios?31. In zijn periode als speler heeft Roel zijn eerste schreden gezet in het trainersvak bij de jeugd van VV Haelen; als trainer, maar ook als jeugdcoördinator en jeugdvoorzitter. Op relatief jonge leeftijd is Roel gestopt als speler en overgestapt naar de functie van trainer: eerst nog een jaar als speler/trainer van KSV Horn, daarna maar liefst zes jaar bij VV Reuver. En hij is nu bezig aan zijn derde seizoen in Haelen. Wij denken met Roel de trainer te hebben gevonden om in eerste instantie het eerste elftal, maar ook de rest van de club verder te brengen, waarbij voortdurende inpassing van de jeugd ook door hem als een vanzelfsprekendheid wordt gezien. Roel, welkom en heel veel succes! 
 
Bestuur SV Panningen 

 

Kerstgeschenk voor de adverteerders 

Traditiegetrouw verrast Knuurke de adverteerders rond de kerst met een surprise. In 2014 is dit niet anders. Op bovenstaande foto zie u wat onze sponsoren dii jaar krijgen. Inmiddels zijn de surprises bijna overal afgeleverd.  

 

Möpke van Knuurke 

 

Met korting naar VVV-Venlo 

SV Panningen is PartnerClub van VVV-Venlo. Een van de voordelen van deze samenwerking is het z.g. 'TeamArrangement'. Dit geldt voor de bekerwedstrijd VVV-Venlo ? PEC Zwolle van komende dinsdag 16 december om 18.30 uur in Seacon Stadion 'De Koel'. Hieronder alle informatie over dit 'TeamArrangement': 
VVV-Venlo speelt de aankomende 2 maanden thuis tegen: 
 
Dinsdag 16 december: VVV-Venlo ? PEC Zwolle (KNVB Beker) 
Zondag 21 december: VVV-Venlo ? Fortuna Sittard 
Zondag 25 januari: VVV-Venlo ? MVV 
Maandag 9 februari: VVV-Venlo ? FC Oss 
 
Net als bij voorgaande wedstrijden krijgen (jeugd)teams van PartnerClubs korting bij het bestellen van kaarten. De kaarten kosten met korting: 
VW-tribunes (korte zijde, onoverdekt) = ? 3,- per stuk. 
W-tribunes (korte zijde, overdekt) = ? 5,- per stuk. 
(Deze prijzen gelden voor alle leeftijden. Normale prijs voor VW = ? 10,- en ? 5,- voor kinderen t/m 14 jaar. Normale prijs voor W = ? 12,50 en ? 7,50 voor kinderen t/m 14 jaar.) 
Voor verdere info kunt u terecht bij Michel Stevens: michelstevens@ziggo.nl 

 

Hoezo winterstop?! 

Nieuwsgierig? Klik HIER voor alle info! 

 

C1000 Panningen Voetbaldagen 

In week 34 van de zomervakantie, op 17,18,19 en 20 augustus 2015, vinden op Sportpark Panningen Noord de eerste 'C1000 Panningen Voetbaldagen' plaats. Vier dagen boordevol voetbaltrainingen en voetbalspellen, voor kinderen van 5 tot en met 13 jaar! Tijdens de 'C1000 Panningen voetbaldagen' spelen de kinderen niet alleen leuke voetbalspellen maar krijgt het ook uitdagende voetbaltrainingen voorgeschoteld. De 'C1000 Panningen voetbaldagen' staan onder leiding van gediplomeerde voetbaltrainers. Wij vinden naast het aanbieden van uitdagende voetbaltrainingen en leuke voetbalspellen, het ook belangrijk dat er gezonde voeding aangeboden wordt aan de kinderen tijdens deze sportieve dagen. Naast een gezonde lunch bieden wij ook dagelijks fruit aan. De kosten voor deze 4 geweldige voetbaldagen bedragen 59 euro! (inclusief voetbalshirt, dagelijkse lunch, drinken en fruit) 
De inschrijving is nu geopend, via www.football4fun.nl kunt u uw kind(eren) nu inschrijven. 
GEEF UW KIND NU OP! VOL = VOL!!! 

 

We gaan u weer op de hoogte houden wat er allemaal gebeurt in de Vierde Klasse E. Van alle ploegen die in deze klasse spelen kunt u berichtjes verwachten. Verslagen, topscorers, schorsingen, enz. De eerste spelesmutaties zijn al binnen. Klik hier om deze te bekijken.  

 

In de wandelgangen: Met de neus op de feiten!  

In de Wandelgangen. DE MEEST COMPLETE SITE voor het amateurvoetbal dat velen zo na aan het hart ligt. U kunt hier de hele Vierde Klasse E (en andere klassen) live volgen. Neem eens een kijkje! Ook voor bekerwedstrijden trouwens. 

 

Verjaardagskalender 2014 

 

Gefeliciteerd!